Skip to content
Categories
Pròxims partits

Setmana de descans per a les xiques del primer equip

La setmana pasada, finalment, les xiques no foren suficients per disputar el partit davant l’U.D. Alzira, pel que el partit es donà com a victória per a l’equip local. Per a aquesta, a més, tindran temps per pensar en com recuperar ixos 3 punts, ja que els toca jornada de descans a la lliga.

Per tant, caldrà invertir totes les energïes amb la resta de categorïes, ficant especial atenció a la jornada del diumenge a “La LLometa”, on disputaran els seus partits el prebenjamí “A” i “B”:

  • PREBENJAMÍ “A”. LLIGA COSTERA “A”. Jornada 16: C.F. Atlètic Muro “A” – C.F. Plus Xàtiva “A”. Diumenge 14, a les 09:00h al camp municipal “La LLometa” (Camp 1).
  • PREBENJAMÍ “B”. LLIGA COSTERA “B”. Jornada 16: C.F. Atlètic Muro “A” – C.F. Aielo “B”. Diumenge 14, a les 11:30h al camp municipal “La LLometa” (Camp 1).
  • ALEVÍ.  LLIGA RIBERA “E”. Jornada 16: C.F. Plus Xàtiva “D” – C.F. Atlètic Muro “A”. Diumenge 14, a les 11:30h al camp municipal “Paquito Coloma” de Xàtiva (Camp 3).

D’aquests i de la resta de partits de la jornada, podeu conèixer tots els horaris a l’apartat 1er EQUIP i ESCOLA BASE de la nostra web. A més, si eres de fora i no saps arribar al camp municipal “La LLometa”, no et preocupes. Accedix a l’apartat ESTADI i ahí t’ajudem a fer-ho.

Recordeu que vos anirem informant a les xarxes socials del que vaja ocorreguent als partits dels equips de les diferents categorïes, i la setmana que ve podreu conèixer a aquesta mateixa web tots els resultats, accedint als apartats que vos mencionem. Si voleu donar els vostres ànims als equips, no dubteu en comentar tant a la web com a les xarxes socials de Facebook i Twitter amb el hashtag #ATM.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *