I Xarrada sobre Primers Auxilis

 

Aquesta temporada el Club ha tingut una nova iniciativa.

Degut a la importància que recau sobre els primers auxilis i més encara en l’entorn esportiu en el qual ens trobem, el CF Atlètic Muro s’ha endinsat en aquest àmbit per a organitzar la I Xerrada sobre Primers Auxilis.

A continuació vos presentem tota la informació al respecte:

Aquesta xerrada tindrà lloc el proper divendres dia 1 de desembre a les 19:30h, al Centre Social Matzem, més concretament a la Sala d’audiovisuals.

A més cal destacar la col·laboració de l’Assemblea Local de la Creu Roja d’Alcoi, membres de la qual impartiran la sessió.

 

Des del Club volem convidar-vos a tots a participar en aquest esdeveniment, ja que es tracta d’una xerrada oberta a tothom.

 

Vos esperem!

Calendari solidari amb l’AFA Muro i Comarca

calendari-solidari-2017

L’ Atlètic Muro ha tingut una iniciativa benèfica aquesta temporada.

La idea va ser proposada uns mesos enrrere, la qual consistia en col·laborar amb alguna associació del poble de Muro. En aquest cas es va decidir col·laborar amb AFA Muro i Comarca, destinant tots els beneficis a favor de les persones amb la malaltia d’Alzheimer.

Els nostres jugadors i jugadores juntament amb les persones del centre van participar setmanes enrrere en una sessió fotogràfica a carrer de Ray Martínez.

Al calendari 2017 podreu veure com s’ho van passar de be aquella vesprada, aconseguint crear un gran ambient, mitjançant el qual el nostre Club intenta inculcar valors als nostres nens i nenes.

El calendari ja es troba disponible!

Podeu adquirir-lo als següents establiments:

  • Llibreria Papiro
  • Paper Muro
  • Llibreria Carmina
  • Papereria Milotxa
  • Papereria Sanchis
  • Panaderia Payà
  • Juan Català
  • Sunrise
  • Ray Martínez
  • Papereria Alameda (Beniarrés)

Si voleu obtindre més informació de l’associació, no deixeu de visitar la seua pàgina web http://www.afamuro.org/ o el seu Facebook.

Per anticipat, a tots i totes, GRÀCIES.

L’ Atlètic Muro viatja a altre continent

IMG-20160411-WA0025
Avuí ens han arribat unes imatges des de Khamlia, poble situat al sud-est del Marroc. Fa un temps varem donar el primer equipatge que va vestir el nostre equip femení als inicis de la creació d’ aquest i del club a dos amics del club i coneguts del poble que han viatjat a l’ Àfrica en varies ocasions per ajudar i abastir a diferents pobles de coses necessàries.

L’ Atlètic Muro a més d’ aquestos equipatges també va enviar el primers balons que l’ equip femení va utilitzar durant uns anys, tot açò va ser rebut per la gent de Khamlia amb molta alegria, com es pot veure a les imatges.

IMG-20160411-WA0023

IMG-20160411-WA0024  IMG-20160411-WA0026
IMG-20160411-WA0027

Des d’ ací volem fer-los aquest xicotet reconeixement a Maria José Collado i Claudi Olcina la seua labor al continent africà. I com no, agrair-los que hagen pogut fer arribar aquest material esportiu al Marroc.

Agraïment a David i Quique

Des del l’ Atlètic volem agrair i reconèixer la seua feina a dos de les persones que des dels inicis ens han recolzat i ajudat a fer gran aquest club.

Ells son, Quique Francés, creador i dissenyador del nostre escut. Gràcies per la teua feina.

David Mora ( @divadarom ), el nostre programador web i gran aficionat. Gràcies per donarnos a conèixer a través d’ Internet.

A continuació, vegem l’entrega d’un xicotet detall que es va realitzar a David a la finalització d’un dels partits de la temporada.

Als dos, moltes gràcies!