Skip to content
Categories
Cròniques FEMENÍ

Partit suspés davant l’ UD Alzira “A”

El passat diumenge dia 7 de febrer l’ Atlètic s’ havia de desplaçar a Alzira per disputar el partit corresponent a la jornada 16 de lliga.

El partit es presentava amb nombroses baixes per part de les jugadores mureres, que per diferents motius sols eren 6 jugadores.

Amb antelació suficient l’ Atlètic Muro demanava a l’ equip local l’ ajornament del partit per a la següent setmana, que no hi ha competició lliguera. Amb la negació de la petició l’ Atlètic no tenia altre remei que presentar-se a l’ encontre amb les jugadores de les quals disposava.

Les mureres ja sabien que l’ encontre no es podria disputar amb menys de 7 jugadores, així que després de parlar amb l’ àrbitre es va decidir suspendre el partit. Quedaven els dos equips a l’ espera de que el Comitè d’ arbitres es reunira per acordar un resultat i una sanció pertinents.

Aquest dimecres, rebíem la notificació de federació de que l’ encontre es donava per guanyat a l’ UD Alzira “A” i els tres gols se’ls anotaven a elles. A més d’ una sanció econòmica de 9,00€ per a les de Muro, a l’ entendre que van incórrer en incompareixença injustificada sense mala fe.

L’ Atlètic disposa d’ una setmana més per a oblidar-se d’ aquesta jornada i recuperar els 3 punts davant el Picassent C.F. la jornada 17, ja que aquest cap de setmana no hi ha lliga.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *