Skip to content
Categories
Cròniques FEMENÍ

Partit suspés davant l’ UD Alzira “A”

El passat diumenge dia 7 de febrer l’ Atlètic s’ havia de desplaçar a Alzira per disputar el partit corresponent a la jornada 16 de lliga.

El partit es presentava amb nombroses baixes per part de les jugadores mureres, que per diferents motius sols eren 6 jugadores.

Amb antelació suficient l’ Atlètic Muro demanava a l’ equip local l’ ajornament del partit per a la següent setmana, que no hi ha competició lliguera. Amb la negació de la petició l’ Atlètic no tenia altre remei que presentar-se a l’ encontre amb les jugadores de les quals disposava.

Les mureres ja sabien que l’ encontre no es podria disputar amb menys de 7 jugadores, així que després de parlar amb l’ àrbitre es va decidir suspendre el partit. Quedaven els dos equips a l’ espera de que el Comitè d’ arbitres es reunira per acordar un resultat i una sanció pertinents.

Aquest dimecres, rebíem la notificació de federació de que l’ encontre es donava per guanyat a l’ UD Alzira “A” i els tres gols se’ls anotaven a elles. A més d’ una sanció econòmica de 9,00€ per a les de Muro, a l’ entendre que van incórrer en incompareixença injustificada sense mala fe.

L’ Atlètic disposa d’ una setmana més per a oblidar-se d’ aquesta jornada i recuperar els 3 punts davant el Picassent C.F. la jornada 17, ja que aquest cap de setmana no hi ha lliga.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.