La nostra història i la de moltes més xiquetes

Quan no s’apostava per nosaltres, quan erem una molèstia, quan se’ns deia que anavem a rendir-nos en dos dies, quan escoltavem que no valiem, que no anavem a cap lloc, quan en altres esports han tingut més facilitats…

Obstacles i entrebancs, sols per ser dones que voliem jugar a futbol.

Per aquest motiu va nàixer aquest Club. Fou fundat per dones i homes que respecten i valoren a les dones, que sí creien en elles. Amb aquest primer equip format integrament per dones es va crear el Club de Futbol Atlètic Muro.

A dia de hui, comptem amb un Club on se’ns recolza com a qualsevol altra persona. Més de 150 esportistes, una familia!
16 jugadores iniciaren el camí i hui seguim caminant per a que ninguna més haja de passar el que nosaltres hem passat i passem per fer-nos un lloc i poder gaudir del nostre esport.

No volem ser valentes, no volem ser boniques, no volem ser fortes…

VOLEM SER!! I JA ESTÀ!!

La FFCV posposa les competicions territorials fins el 31 de gener

La Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana ha decidit posposar totes les competicions territorials en marxa fins al 31 gener a totes les modalitats. Així, pretén ser solidària amb l’actual situació que viu la Comunitat Valenciana, que travessa uns moments complicats.

Coneix tota la informació a la notícia que han publicat a la seua web.

Ampliem la informació amb el BAN d’alcaldia que l’ajuntament de Muro ha publicat a la seua web avuí, en relació a la suspensió d’activitats, recomanacions, tancament d’edificis municipals i atenció al públic.

La Generalitat Valenciana suspèn la competició de futbol 8 fins el 31 de gener

La Generalitat Valenciana, mitjançant la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, ha anunciat la prohibició de la «participació de persones escolaritzades» a les categorïes Aleví, Benjamí i Prebenjamí (categorïes de Futbol 8), fins al proper 31 de gener.

Enllaç a la noticia a la web de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV).

Aquesta notícia afecta als partits de les categorïes esmentades, programats per a aquest cap de setmana, 9 i 10 de gener.

Tant a la web com a les nostres xarxes socials seguirem informant de qualsevol novetat al respecte.

Lamentem les molèsties.

Per fi acabem l’any, Atlètics

Després d’aquest any tan estrany i confús, tots/es tenim moltes ganes d’acabar l’any i mirar endavant amb més ganes que mai. Per això, els integrants i col·laboradors/es del Club de Futbol Atlètic Muro desitjem que passeu un Bon Nadal i un Feliç Any Nou 2021.

Ens vegem al 2021 amb més companyerisme, esport i passió. No ens rendirem mai… Bon Nadal, Atlètics!

Les lligues de futbol 8 començaran el cap de setmana del 15 de novembre

Segons informa la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, les lligues de futbol 8 de València i Alacant començaran el cap de setmana de el 15 de novembre.

A continuació, vos deixem un enllaç a la notícia completa en la web de la FFCV.

Imatge obtinguda de la web de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV) https://bit.ly/34CgdUQ

V Campus C.F. Atlètic Muro

Un any més, el C.F. Atlètic Muro organitzem el Campus per a que tots els xiquets i xiquetes que ho dessitjen gaudisquen d’uns dies d’activitats, companyerisme i molta diversió.

Aquest any, per a dur-ho a bon terme i complir totes les mesures higièniques necessàries, hem habilitat diferents opcions d’inscripció:

  • Opcio 1: Setmana del 13 al 17 de juliol, mati i vesprada.(80€)
  • Opcio 2: Setmana del 13 al 17 de juliol, mati.(50€)
  • Opcio 3: Setmana del 13 al 17 de juliol de mati i setmana del 20 al 24 de juliol de mati (100€)
  • Opcio 4: Setmana del 20 al 24 de juliol, mati.(50€)
  • Opcio 5: Setmana del 13 al 17 de juliol de mati i vesprada, i setmana del 20 al 24 de juliol de mati (130€)

Si ho preferiu, podeu realitzar l’inscripció de forma presencial descarregant-vos el formulari en PDF.

LLOC: Poliesportiu Municipal de Muro d’Alcoi. Camp de Futbol La Llometa.

DATA LÍMIT D’INSCRIPCIÓ: 3 de juliol del 2020

PREU: 80€ dia complet. 50€ sols de matí. El preu inclou vestuari, fruites per esmorçar i/o berenar, segur de responsabilitat civil i assistència mèdica per accidents.

DEUEN DUR: Calçat per a la pràctica esportiva, pantaló curt d’entrenament, tovalla per a la dutxa, mudes netes, sabó, crema solar, gorra, xancles.

Primerament seran comptabilitzats aquells inscrits que són alumnes de l’escola de l’Atlètic Muro, la resta podran inscriure’s sempre que hi queden places. El campus es realitzarà en cadascuna de les diferents dates assenyalades sempre i quant hi haja un número mínim d’inscrits. La realització del V Campus es farà sempre que les autoritats ho permeten sinó es tornarà la matricula a cadascú. Plaçes limitades.

HORARIS:
08:45h a 09:30h – Arribada
09:30h a 11:00h – Entrenament tecnificació
11:00h a 11:30h – Esmorçar
11:30h a 13:45h – Jocs i entrenament
12:45h a 13:30h – Partits
13:30h a 14:00h – Dutxa
14:00h – Arreplegada

16:30h a 17:00h – Arribada
17:00h a 18:30h – Entrenament
18:30h a 19:30h – Partit
19:30h a 20:00h – Dutxa
20:00h –Arreplegada

TELÈFONS DE CONTACTE: Josele: 651 39 91 20 / Irene: 696 02 74 70

Qualsevol informació que hi haja que actualitzar al respecte, vos anirem informant mitjançant aquesta pàgina i les nostres xarxes socials de Facebook i Twitter.

VOS ESPEREM!!!

COMUNICAT – Finalització temporada 2019/2020

Logotip per a post web

Des del Club de Futbol Atlètic Muro i després del comunicat emès per la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana en el qual dona per finalitzada la Temporada 2019/2020 en tot l’àmbit territorial amb data del 14 de març, volem fer-vos arribar aquesta informació i fer-vos sabedors que les competicions lligueres han finalitzat.

D’aquesta manera vos comuniquem que els resultats i la classificació queden establerts com estaven a l’última jornada disputada del campionat lliguer. A més, la FFCV ha declarat que no hi hauran descensos de categoria.

Amb aquesta decisió el nostre equip masculí de 1º Regional Aficionat no descendirà de categoria. Així com, el primer equip femení del club, queda 3r classificat del
Grup III de 2º Regional Femenina, a tan sols 1 punt del primer i segon classificat, ambdós empatats a punts.

De part de tots els que formem el C.F. Atlètic Muro volem transmetre-vos que ja estem adaptant i preparant la propera temporada a la nova realitat que ens envolta i treballant amb energia i il·lusió per tornar a estar tan a prop com ho hem estat fins ara.

Logo Atlètic Muro C.F. Negre