Skip to content
Categories
Cròniques FEMENÍ

Remuntada davant l’Ontinyent “B”

Victoria important de l’Atlètic Muro per 3-1 despres de dos derrotes seguides.

L’equip de Muro tenia la baixa de la portera Estrella, sent Mariola en la primera part i Sara en la segon qui jugaren de porteres.

La primera part va estar dominada per l’Ontinyent, amb un Atlètic que no jugava be i li costava entrar en el partit. La primera ocasió arribaria després d’una passada d’Esther a Paula N. que en la puntera enviava el baló fora per ben poc. Les d’Ontinyent respongueren amb un xut que també anà fora fregant el pal. Paula i Irene ho intentaren des de fora de l’àrea però no tingueren sort. Al minut 32 les de la Vall d’Albaida s’avançaren al marcador, després d’un xut des de fora de l’àrea que va entrar per tot l’escaire, un golàs en el que Mariola poc va poder fer. Als pocs minuts pogueren fer el segon, però el baló pegà al pal. Paula N. tingué una ocasió abans del descans per empatar, però el xut també pegà al pal.

A la segona part l’Atlètic Muro despertà i comença a dominar l’encontre. Irene feia una passada en profunditat per a Paula, que xutava amb la puntera i la portera visitant, molt atenta, parava el baló. Al minut 51 Mariola, que jugava de jugadora en esta segon part, feia un centre al àrea i ara si Paula N. feia l’empat a un gol. 5 minuts després seria Esther qui marcaria el 2-1 en rematar un centre al segon pal. L’ Ontinyent estava desaparegut i les ocasions seguien per l’equip murer, Yessi estigué apunt de marcar en una treta de corner, en el que no aplegà a rematar per centímetres, minuts després Esther remataria fora una passada de Raquel. Al final del partit, al minut 90, Claudia feia el 3-1 definitiu i tornava a marcar després de moltes jornades.

At. Muro F.C.F.: Mariola, Tamara, Maria (55’ Paula C.), Yessi, Inés (45’ Raquel), Esther, Irene (78’ Claudia), Sara, Laura, Isabel, Paula N.