Skip to content
Categories
Altres

Resolució del partit davant el Senyera C.F.

El pasat dimecres 2 d’Abril, ixia a la llum una resolució del Comité de competició de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV) a la qual s’acordava que al partit que va enfrontar l’Atlètic Muro Femení C.F. davant el Senyera C.F., a casa, el dia 23/03/2014, l’equip visitant va incòrrer en Alineació indeguta amb mala fe, al incloure, a la plantilla per a aquest partit, una persona aliena al club amb una fitxa que no es corresponia el nom amb la foto.

Aquesta resolució determina, entre altres coses, la victòria inmediata per 3 a 0 a favor de l’AMF. Des d’aquest club volem mostrar el nostre descontent amb aquest tipus d’infraccions, ja que tan sols servixen per menysprear la labor i esforç de les jugadores i cos tècnic que estagueren presents aquell dia, al mateix temps que enganyen a tota l’afició, tant visitant com local, que es va desplaçar aquella jornada al nostre camp.

Per últim, agraïr al Comité de competició per aplicar la normativa davant aquest tipus d’infraccions, amb les quals aquest club n’està totalment en desacord.