Skip to content
Categories
Cròniques FEMENÍ

Derrota davant el líder

Aquesta setmana es jugava a Alcoi el derbi davant el CD Alcoyano.

S’enfrontaven els dos únics equips d’aquest grup que no havien empatat cap partit durant la present temporada, al final de l’ encontre victòria per 4 gols a 2 d’ un líder que si guanya en l’última jornada quedarà campió.

El partit estigué a punt de no jugar-se ja que l’equip murer no tenia les fitxes. Després d’ uns minuts de cortesia per solucionar el problema començava el partit amb retard.

L’Atlètic Muro jugà un dels millors partits de la temporada per no dir el millor, però la pegada de l’alcoià deixava les mureres sense un resultat positiu.

La primera part va estar dominada per l’equip del Comtat, fent una fantàstica pressió per no deixar jugar a l’equip local, i creant ocasions per avançar-se al marcador. Als pocs minuts, la primera jugada polèmica Paula N. tirà a porteria i el baló pegà a les mans de la defensa però l’àrbitre no ho va veure. La davantera d’Albaida tingué més tard altra ocasió fent una vaselina a la portera que se n’anà fora per poc. Esther i Cris també disposaren d’ocasions, però va ser l’Alcoyano qui en un dels pocs xuts que realitzà, s’avançaria en el minut 43 amb un bon xut des de la banda dreta que entra pel segon pal. Acabant-se la primera part Paula N feia una passada al segon pal que Esther molt forçada no pogué rematar be amb el cap i el baló va anar fora.

La segon part començava amb gol de les alcoianes als 2 minuts després d’un xut al segon pal que entrà per l’escaire. L’Atlètic reaccionava de seguida i al minut Irene feia una passada en llarg a Paula N que definia molt be i retallava distàncies fent el 2-1. Al minut 54 les de l’ alcoià feien el 3-1 en una treta de corner. Les de Muro tres minuts després feren el 3-2, Claudia aprofitava una passada en profunditat de Paula N per retallar a la defensa i marcar per el primer pal. Poc a poc el partit anava embrutar-se degut a l’ alt ritme de joc i l’ àrbitre no posava pau. L’entrenador de l’Alcoyano degut a eixa circumstància i volent posar pau fou expulsat. Minuts més tard l’equip local reclamà un penal clar que tampoc va veure l’ àrbitre. Al minut 67 les d’ Alcoi feien el definitiu 4-2 en una treta de falta a la vora de l’ àrea. L’ Atlètic seguia pressionant i creant ocasions per fer algun gol que no va aplegar unes voltes per falta de punteria i altres per que l’àrbitre xiulava fora de jocs dubtosos. Claudia tingué la primera però el baló pegà al pal, més tard intentà una vaselina que anà fora. Irene continuava donant balons a les davanteres però no tenien sort. Cris tingué una ocasió clara en quedar-se sola davant la portera, que aquesta parà. En l’ últim minut Laura també es quedava sola després d’una passada de Cris però la portera la tornà a parar. El partit acabà igual que havia començat, amb ocasions de les mureres.

At. Muro F.C.F.: Estrella, Tamara (75’ Sara), Yessi, Paula C., Laura, Mariola (49’ Claudia), Irene, Isabel (85’ Andrea), Esther, Cris, Paula N.