Skip to content
Categories
Cròniques FEMENÍ

Primera derrota del Atlètic Muro Femeni C.F.

El Atlètic Muro Femení C.F. jugava el dissabte 24/11/2012 a Bocairent la novena jornada davant el C.D.F. Bocairent.

A priori era un partit que s’esperava molt per part del dos equips ja que s’enfrontaven primer contra segon i els dos equips que la temporada passada jugaren a primera regional, però no va ser així i el partit va decebre.

La primera part es jugà al mig camp amb poques arribades clares per als equips, amb poc joc i moltes interrupcions. L’ Atlètic Muro disposa de ocasions amb xuts de Irene de fora de l’area i de Claudia però sense cap complicació per a la portera. També disposa de corners per avançar-se al marcador però no va haver cap remat perillos. L’equip local arribava amb alguna contra, una ocasió es quedà una sola davant Monica, la portera visitant, que parà molt be. El 1-0 arribaria en una falta des de la banda esquerra que molt ben treta va ser rematada a gol al primer pal.

La segona part va seguir igual que la primera jugant-se molt al mig camp i amb poques ocasions dels dos equips. El Bocairent augmentava la distancia al marcador desprès que feren el 2-0 de penal. L’ Atlètic Muro lluita per intentar la remuntada però no va poder ser i mes tard l’ equip local feia el 3-0 definitiu que el marcarien també de penal.

Les jugades a baló parat decidiren el partit a favor del C.D.F. Bocairent en un partit que s’ esperava molt mes.

At. Muro F.C.F.: Monica, Tamara (Andrea 69’), Maria, Paula O., Angela (Alicia 65’), Sara (Ines 69’), Esther, Irene (Raquel 67’), Isabel, Claudia (Pau 45’) i Mariola.