Skip to content
Categories
Cròniques FEMENÍ

8ª Jornada

El Atlètic Muro Femení C.F. es desplaçava el dissabte 18/11/2012 a Albaida per jugar la octava jornada davant el C.D.F. Albaidense.

La primera part va ser igualada i amb poques ocasions clares per part dels dos equips. L’equip de Muro tenia el baló i quan arribava a porteria contraria ho feia per banda dreta però amb poc de perill. Claudia disposa d’ ocasions però els xuts no feien perill. Paula N. també va tindre ocasions i en una de elles, la sort va aparèixer, i després d’un rebuig de la portera del Albaida el baló li pega a Paula Nicolau i li se quedà als peus per poder, sola davant la porteria, fer el 0-1. Mes tard l’ equip visitant disposava varies ocasions de corner però no pogueren rematar amb claredat.

La segona part seguia sense ocasions clares, però el Albaida va prémer i en una d’elles aplegà el empat a un. Des de eixe moment el Albaidense es cregué que podia traure l partit avant i feu tirar arrere al Atlètic Muro Femení. Però l’equip murer no es va rendir i aplegaria el 1-2 després que altra vegada Paula N. fera el 1-2 en fer-li una vaselina a la portera local. L’ Albaidense va seguir prement fins la fí del partit però no tingué sort i el partit acabà amb victoria del Atlètic Muro.

At. Muro F.C.F.: Monica, Tamara, Irene, Paula O. (Nayara 64’), Esther, Pau (Raquel 45’), Isabel, Sara (Inés 75’), Alicia (Mariola 53’), Claudia i Paula N (Iris 76’).