Skip to content
Categories
Cròniques FEMENÍ

Jornada 10

El dissabte dia 1/12/2012 al Camp Municipal La Llometa es jugà la 10a jornada en la que l’Atlètic Muro empatava a 1 davant el Vallada F.C.F.

La primera part va estar dominada per l’equip local, en la que van fer moltes ocasions per posar un bon resultat i anar al descans en tranquil·litat però no va poder ser. Claudia, Mariola disposaren d’ocasions però seria Irene la que faria el 1-0 en un gran xut de falta.

La segon part també va estar dominada per l’At. Muro Femení però en una jugada aïllada i sense ningun perill a priori, el Vallada empatava a 1 en una jugada molt complicada i dubtosa per un possible fora de joc. El Vallada espavilà i tirà arrere a l’equip local. Però sense posar en ningun problema a Monica. L’Atlètic disposa d’alguna contra per poder fer mal a l’equip visitant però no tingué sort i el partit finalitzà en empat a un gol.

At. Muro F.C.F.: Monica, Tamara (56′ Nayara), Maria, Ines, Angela, Esther, Sara (78′ Raquel), Isabel (88′ Andrea), Claudia (45′ Alicia), Irene i Mariola.