Skip to content
Categories
Pròxims partits

Partits davant el Font de la Figuera C.F. i el C.D. Vedruna

Aquesta setmana, el femení s’enfrontarà al Font de la Figuera C.F. el diumenge a les 17:00h a casa, al camp municipal “La LLometa” de Muro. Si vols conéixer més al voltant de l’equip, visita el seu Facebook.

El masculí, per altra banda, s’enfrontarà al C.D. Vedruna el dissabte a les 16:00h També a “La LLometa”. Si vols conèixer més al voltant del club, pots visitar la seua web.

A continuació, vos oferïm els horaris de la resta de partits:

  • LLIGA RIBERA III (Cadet): C.F. Atlètic Muro – C.F. Sporting Vedruna. Dissabte, 3 de febrer a les 12:15h al camp municipal “La LLometa” de Muro.
  • LLIGA RIBERA III (Infantil): C.F. Atlètic Muro – Muro C.F. Diumenge, 4 de febrer a les 12:00h al camp municipal “La LLometa” de Muro.
  • LLIGA LA COSTERA “A” (Benjamí 2on any): C.D. Alcoyano – C.F. Atlètic Muro. Dissabte, 3 de febrer a les 11:30h als camps del Serpis d’Alcoi.
  • LLIGA LA COSTERA “B” (Benjamí 1er any): Esport Base Moixent – C.F. Atlètic Muro “B”. Dissabte, 3 de febrer a les 12:00h al poliesportiu municipal de Moixent.
  • LLIGA LA COSTERA “C” (Benjamí 2on any): C.D. L’Alcudia De Crespins – C.F. Atlètic Muro “C”. Dissabte, 3 de febrer a les 10:30h al camp nou “José Gramage” de L’Alcudia de Crespïns.
  • LLIGA COSTERA “A” (Prebenjamí 2on any): C.D. La Canal – C.F. Atlètic Muro “C”. Dissabte, 3 de febrer a les 11:30h al poliesportiu municipal de Navarrés.
  • LLIGA COSTERA “B” (Prebenjamí 1er any): Esport Base Moixent – C.F. Atlètic Muro “C”. Dissabte, 3 de febrer a les 10:00h al poliesportiu municipal de Moixent.

Si no saps com arribar al camp, pots descobrir-ho a l’apartat ESTADI de la nostra web. Recordeu que vos anirem informant a les xarxes socials del que vaja ocorreguent als partits. Si voleu donar els vostres ànims als equips, no dubteu en comentar tant a la web com a les xarxes socials de Facebook i Twitter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *