Skip to content
Categories
Pròxims partits

Partits davant el C.F. Atlètic Càrcer i el C.F. Dragon Force

Aquesta setmana, el femení s’enfrontarà al C.F. Atlètic Càrcer el diumenge a les 19:00h a casa, al camp municipal “La LLometa” de Muro.

El masculí, per altra banda, s’enfrontarà al C.F. Dragon Force el diumenge a les 16:30h a l’estadi CF Dragon Force d’Enguera. Si vols conèixer més al voltant del club, pots visitar la seua web o el seu Facebook.

A continuació, vos oferïm els horaris de la resta de partits:

  • LLIGA RIBERA III (Cadet): At. Salesiano – C.F. Atlètic Muro. Diumenge, 28 de gener a les 18:00h als camps del Serpis d’Alcoi.
  • LLIGA RIBERA III (Infantil): C.D. La Canal – C.F. Atlètic Muro. Diumenge, 28 de gener a les 12:30h a Canals.
  • LLIGA LA COSTERA “A” (Benjamí 2on any): C.F. Atlètic Muro – C.F. Hispanidad Alcoy. Diumenge, 28 de gener a les 11:00h al camp municipal “La LLometa” de Muro.
  • LLIGA LA COSTERA “B” (Benjamí 1er any): C.F. Atlètic Muro “B” – C.D. La Canal “B”. Dissabte, 27 de gener a les 11:15h al camp municipal “La LLometa” de Muro.
  • LLIGA LA COSTERA “C” (Benjamí 2on any): C.F. Atlètic Muro “C” – Font De La Figuera C.F. Dissabte, 27 de gener a les 11:15h al camp municipal “La LLometa” de Muro.
  • LLIGA COSTERA “A” (Prebenjamí 2on any): DESCANSA.
  • LLIGA COSTERA “B” (Prebenjamí 1er any): DESCANSA.

Si no saps com arribar al camp, pots descobrir-ho a l’apartat ESTADI de la nostra web. Recordeu que vos anirem informant a les xarxes socials del que vaja ocorreguent als partits. Si voleu donar els vostres ànims als equips, no dubteu en comentar tant a la web com a les xarxes socials de Facebook i Twitter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *