Skip to content
Categories
Pròxims partits

Partit davant el @ESIDESCARAMANCH

Aquesta setmana, el femení descansa al no disputar-se jornada de lliga.

En canvi, el masculí sí ho farà davant l’Esides Caramanchel C.E. aquest dissabte a les 15:00h al camp municipal “La LLometa” de Muro. Si vols conéixer més al voltant de l’equip, visita el seu Facebook o el seu Twitter.

A continuació, vos oferïm els horaris de la resta de partits. Destacar que aquesta setmana, tots els partits que es juguen ho faran a casa, a “La LLometa” de Muro.

  • LLIGA RIBERA III (Cadet): DESCANSA.
  • LLIGA RIBERA III (Infantil): DESCANSA.
  • LLIGA LA COSTERA “A” (Benjamí 2on any): C.F. Atlètic Muro – Atzeneta U.E. Dissabte, 10 de febrer a les 10:45h al camp municipal “La LLometa” de Muro.
  • LLIGA LA COSTERA “B” (Benjamí 1er any): C.F. Atlètic Muro “B” – U.D. Benigànim. Dissabte, 10 de febrer a les 11:45h al camp municipal “La LLometa” de Muro.
  • LLIGA LA COSTERA “C” (Benjamí 2on any): C.F. Atlètic Muro “C” – Ciutat De Xátiva C.F.B. “C”. Dijous, 8 de febrer a les 19:00h al camp municipal “La LLometa” de Muro.
  • LLIGA COSTERA “A” (Prebenjamí 2on any): C.F. Atlètic Muro – U.D. Canals. Dissabte, 10 de febrer a les 10:45h al camp municipal “La LLometa” de Muro.
  • LLIGA COSTERA “B” (Prebenjamí 1er any): C.F. Atlètic Muro “C” – Atzeneta U.E. Dissabte, 10 de febrer a les 12:45h al camp municipal “La LLometa” de Muro.

Si no saps com arribar al camp, pots descobrir-ho a l’apartat ESTADI de la nostra web. Recordeu que vos anirem informant a les xarxes socials del que vaja ocorreguent als partits. Si voleu donar els vostres ànims als equips, no dubteu en comentar tant a la web com a les xarxes socials de Facebook i Twitter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *