Skip to content
Categories
Pròxims partits

Partits davant el U.D. Castellonense i el C.F. Racing Xàtiva

Aquesta setmana, el femení s’enfrontarà al U.D. Castellonense el dissabte a les 19:00h a camp municipal “L’Almena” de Castelló de La Ribera. Si vols conèixer més al voltant del club, visita el seu Facebook o el seu Twitter.

Per altra banda, el masculí jugarà davant el C.F. Racing Xàtiva el diumenge a les 18:15h al camp municipal de La Murta de Xàtiva. Si vols conèixer més al voltant del club, visita la seua web http://www.racingxativa.com/, el seu Facebook o el seu Twitter.

A continuació, vos oferïm els horaris de la resta de partits:

  • LLIGA RIBERA III (Cadet): C.F. Atlètic Muro – Alcoy C.F. “B”. Diumenge, 25 de març a les 12:30h al camp municipal “La LLometa” de Muro.
  • LLIGA RIBERA III (Infantil): Esides Caramanchel C.E. “B” – C.F. Atlètic Muro. Diumenge, 25 de març a les 16:00h al poliesportiu municipal camp “M. Cabanes” d’Alcoi.
  • LLIGA LA COSTERA “A” (Benjamí 2on any): DESCANSA.
  • LLIGA LA COSTERA “B” (Benjamí 1er any): C.F. Atlètic Muro “B” – C.F. Aielo “B”. Dimarts, 27 de març a les 18:30h al camp municipal “La LLometa” de Muro.
  • LLIGA LA COSTERA “C” (Benjamí 2on any): C.F. Atlètic Muro “C” – C.D. Enguera. Diumenge, 25 de març a les 11:30h al camp municipal “La LLometa” de Muro.
  • LLIGA COSTERA “A” (Prebenjamí 2on any): C.H. La Salle – C.F. Atlètic Muro. Dissabte, 24 de març a les 12:45h al camps del Serpis d’Alcoi.
  • LLIGA COSTERA “B” (Prebenjamí 1er any): C.F. Atlètic Muro “B” – C.F. Racing Xàtiva. Diumenge, 25 de març a les 11:30h al camp municipal “La LLometa” de Muro.

Si no saps com arribar al camp, pots descobrir-ho a l’apartat ESTADI de la nostra web. Recordeu que vos anirem informant a les xarxes socials del que vaja ocorreguent als partits. Si voleu donar els vostres ànims als equips, no dubteu en comentar tant a la web com a les xarxes socials de Facebook i Twitter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *