Skip to content
Categories
Pròxims partits

Partits davant el Guadassuar C.F. i el Banyeres U.E.

Aquesta setmana, el femení s’enfrontarà al Guadassuar C.F. el diumenge a les 18:30h a casa, al camp municipal “La LLometa” de Muro. Si vols conèixer més al voltant del club, visita el seu Facebook o la seua web https://guadassuarcf.es.tl/.

Qui també jugarà també a casa serà el masculí, qui ho farà davant el Banyeres U.E. el diumenge a les 16:00h. Si vols conèixer més al voltant del club, visita el seu Facebook o el seu Twitter.

A continuació, vos oferïm els horaris de la resta de partits:

  • LLIGA RIBERA III (Cadet): Esides Caramanchel C.E. “B” – C.F. Atlètic Muro. Diumenge, 11 de març a les 16:00h als camps del Serpis d’Alcoi.
  • LLIGA RIBERA III (Infantil): C.F. Atlètic Muro – C.F. Agullent. Dissabte, 10 de març a les 12:00h al camp municipal “La LLometa” de Muro.
  • LLIGA LA COSTERA “A” (Benjamí 2on any): C.D. Albaidense – C.F. Atlètic Muro. Dissabte, 10 de març a les 11:15h al camp municipal “Beniati” d’Albaida.
  • LLIGA LA COSTERA “B” (Benjamí 1er any): Esides Caramanchel C.E. – C.F. Atlètic Muro “B”. Dissabte, 10 de març a les 09:00h als camps del Serpis d’Alcoi.
  • LLIGA LA COSTERA “C” (Benjamí 2on any): C.D. Sport Base Ontinyent “C” – C.F. Atlètic Muro “C”. Dissabte, 10 de març a les 10:00h al camp municipal “La Puríssima” d’Ontinyent.
  • LLIGA COSTERA “A” (Prebenjamí 2on any): C.D. Albaidense – C.F. Atlètic Muro. Diumenge, 11 de març a les 10:30h al camp municipal “La LLometa” de Muro.
  • LLIGA COSTERA “B” (Prebenjamí 1er any): C.D. Albaidense “B” – C.F. Atlètic Muro “B”. Dissabte, 10 de març a les 10:00h al camp municipal “Beniati” d’Albaida.

Si no saps com arribar al camp, pots descobrir-ho a l’apartat ESTADI de la nostra web. Recordeu que vos anirem informant a les xarxes socials del que vaja ocorreguent als partits. Si voleu donar els vostres ànims als equips, no dubteu en comentar tant a la web com a les xarxes socials de Facebook i Twitter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *