Skip to content
Categories
Pròxims partits

Partit davant el C.E. Bocairent

Aquesta setmana, el femení descansa i tindrà que esperar altra setmana mes per tornar al terreny de joc.

Per altra banda, el masculí sí jugarà el seu partit de la jornada davant el C.E. Bocairent el próxim dissabte a les 16h a casa, al camp municipal “La LLometa” de Muro. Si vols conéixer més al voltant de l’equip, visita el seu Facebook.

A continuació, vos oferïm els horaris de la resta de partits:

  • LLIGA RIBERA III (Cadet): DESCANSA.
  • LLIGA RIBERA III (Infantil): DESCANSA.
  • LLIGA LA COSTERA “A” (Benjamí 2on any): C.F. Aielo – C.F. Atlètic Muro. Dijous, 5 d’abril a les 19:00h al camp de futbol “Juan Bataller” d’Aielo de Malferit.
  • LLIGA LA COSTERA “B” (Benjamí 1er any): C.D. Contestano “C” – C.F. Atlètic Muro “B”. Dissabte, 7 d’abril a les 12:00h al camp de La Via de Cocentaina.
  • LLIGA LA COSTERA “C” (Benjamí 2on any): Canals Promeses C.F. “B” – C.F. Atlètic Muro “C”. Dissabte, 7 d’abril a les 11:15h al camp municipal “La LLometa” de Muro.
  • LLIGA COSTERA “A” (Prebenjamí 2on any): C.F. Aielo – C.F. Atlètic Muro. Dissabte, 7 d’abril a les 11:15h al camp municipal “La LLometa” de Muro.
  • LLIGA COSTERA “B” (Prebenjamí 1er any): Emfb Manuel-L’Enova – C.F. Atlètic Muro “B”. Dissabte, 7 d’abril a les 12:00h al camp municipal “Les Foyes” de Manuel.

Si no saps com arribar al camp, pots descobrir-ho a l’apartat ESTADI de la nostra web. Recordeu que vos anirem informant a les xarxes socials del que vaja ocorreguent als partits. Si voleu donar els vostres ànims als equips, no dubteu en comentar tant a la web com a les xarxes socials de Facebook i Twitter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *