Skip to content
Categories
Pròxims partits

Partits davant el U.D. Oliva i el C.F. Agullent

Aquesta setmana, el femení s’enfrontarà al U.D. Oliva el diumenge a les 11:45h al camp “El Morer” d’Oliva. Si vols conéixer més al voltant del club, visita el seu Facebook.

Per altra banda, el masculí disputarà el seu partit de lliga davant el C.F. Agullent el pròxim dissabte a les 16:30h a l’estadi “Juan Vidal” d’Agullent. Si vols conèixer més al voltant del club, visita el seu Facebook.

A continuació, vos oferïm els horaris de la resta de partits:

  • LLIGA RIBERA III (Cadet): C.F. Atlètic Muro – Canals Promeses C.F. Dissabte, 3 de març a les 12:30h al camp municipal “La LLometa” de Muro.
  • LLIGA RIBERA III (Infantil): C.D. L’Alcudia De Crespins – C.F. Atlètic Muro. Dissabte, 3 de març a les 10:30h al camp nou “Jopsé Gramage” de l’Alcudia de Crespïns.
  • LLIGA LA COSTERA “A” (Benjamí 2on any): DESCANSA.
  • LLIGA LA COSTERA “B” (Benjamí 1er any): C.F. Atlètic Muro “B” – C.D. Albaidense. Diumenge, 4 de març a les 09:30h al camp municipal “La LLometa” de Muro.
  • LLIGA LA COSTERA “C” (Benjamí 2on any): C.F. Atlètic Muro “C” – C.F. Cc Alcoy “B”. Dissabte, 3 de març a les 09:00h al camp municipal “La LLometa” de Muro.
  • LLIGA COSTERA “A” (Prebenjamí 2on any): C.D. Alcoyano – C.F. Atlètic Muro. Dissabte, 3 de març a les 10:15h als camps del Serpis d’Alcoi.
  • LLIGA COSTERA “B” (Prebenjamí 1er any): C.F. Atlètic Muro “B” – C.E. Alberic Promeses “B”. Dissabte, 3 de març a les 09:00h al camp municipal “La LLometa” de Muro.

Si no saps com arribar al camp, pots descobrir-ho a l’apartat ESTADI de la nostra web. Recordeu que vos anirem informant a les xarxes socials del que vaja ocorreguent als partits. Si voleu donar els vostres ànims als equips, no dubteu en comentar tant a la web com a les xarxes socials de Facebook i Twitter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *