Skip to content
Categories
Pròxims partits

Partits davant el FB El Verger i el Banyeres UE

Aquesta jornada, l’equip femení s’enfrontarà al FB El Verger aquest diumenge a les 18:30h a La Llometa, Muro. Per altra banda, l’equip masculí disputarà el seu partit davant el Banyeres UE aquest dissabte a les 18:30h a La Llometa, Muro.

A continuació, vos oferïm els horaris de la resta de categorïes del club:

  • 2ª Infantil La Ribera G3 · Dissabte, 02/04 a les 10:00h – Beniati, Albaida · CD Albaidense – CF Atlètic Muro
  • Aleví 2º any La Costera “A” G1 · Dissabte, 02/04 a les 09:30h – Quatre Camins, Canals · Canals Promeses CF “A” – CF Atlètic Muro “A”
  • Aleví 1º any La Costera “A” G1 · Dissabte, 02/04 a les 09:00h – Pol. Francisco Laporta Nº 1, Alcoi · Esides Caramanchel CE “A” – CF Atlètic Muro “B”
  • Benjamí 2º any La Costera “A” G1 · DESCANSA
  • Prebenjamí 2º any La Costera “A” G1 · Dissabte, 02/04 a les 10:00h – La Morera, Cocentaina · CD Contestano “A” – CF Atlètic Muro “A”
  • Prebenjamí 1º any Jocs Esportius · Dissabte, 02/04 a les 10:00h – Pista de cesped poliesportiu d’Alcoi · CF Atlètic Muro – CFC CIUDAD ALCOY “B”

Si no sabeu com arribar al camp, podeu descobrir-ho a l’apartat ESTADI de la nostra web. Vos anirem informant a les xarxes socials del que vaja ocorreguent als partits. Si voleu donar els vostres ànims als equips, no dubteu en comentar tant a la web com a les xarxes socials de Facebook, Instagram i Twitter.

A més, per a aquesta nova temporada, hem creat un canal de Telegram on anirem informant de totes les publicacions que anem fent a la web. Uneix-te per no perdre’t cap detall.