Skip to content
Categories
Pròxims partits

Partits davant el CD Alcoyano i el PD Ayorense

Aquesta jornada, l’equip femení s’enfrontarà al CD Alcoyano aquest diumenge a les 18:00h al poliesportiu municipal d’Alcoi. Per altra banda, l’equip masculí disputarà el seu partit davant el PD Ayorense aquest diumenge a les 16:30h al camp San Antón d’Ayora.

A continuació, vos oferïm els horaris de la resta de categorïes del club:

  • 2ª Infantil La Ribera G3 · Dissabte, 09/04 a les 10:00h – La Llometa, Muro · CF Atlètic Muro – CF Clariano d’ Ontinyent
  • Aleví 2º any La Costera “A” G1 · DESCANSA
  • Aleví 1º any La Costera “A” G1 · Dissabte, 09/04 a les 09:15h – La Solana, L’Olleria · L’Olleria CF “B” – CF Atlètic Muro “B”
  • Benjamí 2º any La Costera “A” G1 · Dissabte, 09/04 a les 12:00h – La Via, Cocentaina · CD Contestano “A” – CF Atlètic Muro “A”
  • Prebenjamí 2º any La Costera “A” G1 · Diumenge, 10/04 a les 12:00h – La Llometa, Muro · Muro CF “A” – CF Atlètic Muro “A”
  • Prebenjamí 1º any Jocs Esportius · DESCANSA

Si no sabeu com arribar al camp, podeu descobrir-ho a l’apartat ESTADI de la nostra web. Vos anirem informant a les xarxes socials del que vaja ocorreguent als partits. Si voleu donar els vostres ànims als equips, no dubteu en comentar tant a la web com a les xarxes socials de Facebook, Instagram i Twitter.

A més, per a aquesta nova temporada, hem creat un canal de Telegram on anirem informant de totes les publicacions que anem fent a la web. Uneix-te per no perdre’t cap detall.