Skip to content
Categories
Pròxims partits

Partits davant el CF Inprosports San Vicente “B” i el Canals Promeses CF

Aquesta jornada, l’equip femení s’enfrontarà al CF Inprosports San Vicente “B” aquest diumenge a les 15:00h a la ciutat deportiva de Sant Vicent del Raspeig. Per altra banda, l’equip masculí disputarà el seu partit davant el Canals Promeses CF aquest dissabte a les 17:30h al camp Quatre Camins de Canals.

A continuació, vos oferïm els horaris de la resta de categorïes del club:

  • 2ª Infantil La Ribera G3 · Dissabte, 26/03 a les 09:45h – La Llometa, Muro · CF Atlètic Muro – Canals Promeses CF “B”
  • Aleví 2º any La Costera “A” G1 · Diumenge, 27/03 a les 10:45h – La Llometa, Muro · CF Atlètic Muro “A” – CD Alcoyano “C”
  • Aleví 1º any La Costera “A” G1 · Dissabte, 26/03 a les 12:30h – La Llometa, Muro · CF Atlètic Muro “B” – Canals Promeses CF “D”
  • Benjamí 2º any La Costera “A” G1 · Dissabte, 27/03 a les 12:00h – La Llometa, Muro · CF Atlètic Muro “A” – Canals Promeses CF “A”
  • Prebenjamí 2º any La Costera “A” G1 · Dissabte, 26/03 a les 11:15h – La Llometa, Muro · CF Atlètic Muro “A” – Atzeneta UE “A”
  • Prebenjamí 1º any Jocs Esportius · Diumenge, 27/03 a les 12:30h – Pabelló municipal, Muro · CF Atlètic Muro – CFC CIUDAD ALCOY “B”

Si no sabeu com arribar al camp, podeu descobrir-ho a l’apartat ESTADI de la nostra web. Vos anirem informant a les xarxes socials del que vaja ocorreguent als partits. Si voleu donar els vostres ànims als equips, no dubteu en comentar tant a la web com a les xarxes socials de Facebook, Instagram i Twitter.

A més, per a aquesta nova temporada, hem creat un canal de Telegram on anirem informant de totes les publicacions que anem fent a la web. Uneix-te per no perdre’t cap detall.