Skip to content
Categories
Pròxims partits

Partits davant el CF Monnegre de Mutxamel i l’Ontinyent 1931 CF “B”

ÚLTIMA HORA: el partit del femení, que anava a disputar-se el diumenge davant el CF Monnegre, queda també ajornat per casos positius de Covid-19.

Aquesta jornada, l’equip femení s’enfrontarà al CF Monnegre de Mutxamel el diumenge a les 17:15h al Camp Nou Els Oms de Mutxamel. Per altra banda, l’equip masculí anava a disputar el seu partit davant l’Ontinyent 1931 CF “B” però finalment el partit ha quedat ajornat per varios positius de Covid-19 als convocats a l’enfrontament.

A continuació, vos oferïm els horaris de la resta de categorïes del club:

  • 2ª Infantil La Ribera G3 · Dissabte, 15/01 a les 10:30h – La Llometa, Muro · CF Atlètic Muro – CF Agullent
  • Aleví 2º any La Costera “A” G1 · DESCANSA
  • Aleví 1º any La Costera “A” G1 · Dissabte, 15/01 a les 11:30h – Beniati, Albaida · CD Albaidense “B” – CF Atlètic Muro “B”
  • Benjamí 2º any La Costera “A” G1 · Dissabte, 15/01 a les 10:45h – La Purisima, Ontinyent · CD SB Ontinyent “C” – CF Atlètic Muro “A”
  • Prebenjamí 2º any La Costera “A” G1 · Diumenge, 16/01 a les 11:15h – La Purisima, Ontinyent · CD SB Ontinyent “B” – CF Atlètic Muro “A”
  • Prebenjamí 1º any Jocs Esportius · Dissabte, 15/01 a les 12:00h – CP Miguel Hernandez, Alcoi · CFC Ciudad Alcoy “B” – CF Atlètic Muro

Si no sabeu com arribar al camp, podeu descobrir-ho a l’apartat ESTADI de la nostra web. Vos anirem informant a les xarxes socials del que vaja ocorreguent als partits. Si voleu donar els vostres ànims als equips, no dubteu en comentar tant a la web com a les xarxes socials de Facebook, Instagram i Twitter.

A més, per a aquesta nova temporada, hem creat un canal de Telegram on anirem informant de totes les publicacions que anem fent a la web. Uneix-te per no perdre’t cap detall.