Skip to content
Categories
Pròxims partits

Partits davant el Mutxamel CF i el CD Albaidense

Aquesta jornada, l’equip femení s’enfrontarà al Mutxamel CF aquest diumenge a les 19:00h a La Llometa de Muro. Per altra banda, l’equip masculí disputarà el seu partit davant el CD Albaidense aquest dissabte a les 16:30h al camp Beniati d’Albaida.

A continuació, vos oferïm els horaris de la resta de categorïes del club:

  • 2ª Infantil La Ribera G3 · Dissabte, 22/01 a les 13:00h – Pol. Francisco Laporta nº 2, Alcoi · CF Ciudad Alcoy “B” – CF Atlètic Muro
  • Aleví 2º any La Costera “A” G1 · Diumenge, 23/01 a les 10:45h – La Llometa, Muro · CF Atlètic Muro “A” – CDF Bocairent “A”
  • Aleví 1º any La Costera “A” G1 · Diumenge, 23/01 a les 10:45h – La Llometa Muro · CF Atlètic Muro “B” – PD Ayorense “B”
  • Benjamí 2º any La Costera “A” G1 · DESCANSA
  • Prebenjamí 2º any La Costera “A” G1 · Diumenge, 23/01 a les 12:15h – La Llometa, Muro · CF Atlètic Muro “A” – CF Ciudad Alcoy “A”
  • Prebenjamí 1º any · DESCANSA

Si no sabeu com arribar al camp, podeu descobrir-ho a l’apartat ESTADI de la nostra web. Vos anirem informant a les xarxes socials del que vaja ocorreguent als partits. Si voleu donar els vostres ànims als equips, no dubteu en comentar tant a la web com a les xarxes socials de Facebook, Instagram i Twitter.

A més, per a aquesta nova temporada, hem creat un canal de Telegram on anirem informant de totes les publicacions que anem fent a la web. Uneix-te per no perdre’t cap detall.