Skip to content
Categories
Pròxims partits

Partits davant el CF Intercity “B” i el Muro CF “B”

Després del paró nadalenc, tornem amb la jornada esportiva. En aquesta ocasió, l’equip femení s’enfrontarà al CF Intercity “B” el diumenge a les 18:30h a La Llometa, Muro. Per altra banda, l’equip masculí disputarà el seu partit davant el Muro CF “B” el diumenge a les 16:00h a La Llometa, Muro.

A continuació, vos oferïm els horaris de la resta de categorïes del club:

  • 2ª Infantil La Ribera G3 · Dissabte, 08/01 a les 11:00h – La Llometa, Muro · Muro CF – CF Atlètic Muro
  • Aleví 2º any La Costera “A” G1 · DESCANSA
  • Aleví 1º any La Costera “A” G1 · Dissabte, 08/01 a les 12:30h – La Llometa, Muro · CF Atlètic Muro “B” – L’Olleria CF “B”
  • Benjamí 2º any La Costera “A” G1 · Diumenge, 09/01 a les 11:00h – La Llometa, Muro · CF Atlètic Muro “A” – CD Contestano “A”
  • Prebenjamí 2º any La Costera “A” G1 · Dissabte, 08/01 a les 12:30h – La Llometa, Muro · CF Atlètic Muro “A” – Muro CF “A”

Si no sabeu com arribar al camp, podeu descobrir-ho a l’apartat ESTADI de la nostra web. Vos anirem informant a les xarxes socials del que vaja ocorreguent als partits. Si voleu donar els vostres ànims als equips, no dubteu en comentar tant a la web com a les xarxes socials de Facebook, Instagram i Twitter.

A més, per a aquesta nova temporada, hem creat un canal de Telegram on anirem informant de totes les publicacions que anem fent a la web. Uneix-te per no perdre’t cap detall.