Skip to content
Categories
Pròxims partits

Partit davant el CF La Nucia “B”

Aquesta jornada, l’equip femení s’enfrontarà al CF La Nucia “B” aquest diumenge a les 17:00h a La Llometa, Muro. Per altra banda, l’equip masculí descansarà aquesta jornada, pel que on disputarà partit el cap de setmana.

A continuació, vos oferïm els horaris de la resta de categorïes del club:

  • 2ª Infantil La Ribera G3 · Dissabte, 12/03 a les 12:15h – La Llometa, Muro · CF Atlètic Muro – CF Aielo
  • Aleví 2º any La Costera “A” G1 · Dissabte, 12/03 a les 10:00h – Juan Bataller, Aielo · CF Aielo “A” – CF Atlètic Muro “A”
  • Aleví 1º any La Costera “A” G1 · Diumenge, 13/03 a les 10:30h – La Llometa, Muro · Muro CF “B” – CF Atlètic Muro “B”
  • Benjamí 2º any La Costera “A” G1 · Divendres, 11/03 a les 19:00h – Juan Bataller, Aielo · CF Aielo “A” – CF Atlètic Muro “A”
  • Prebenjamí 2º any La Costera “A” G1 · Dissabte, 12/03 a les 11:15h – Juan Bataller, Aielo · CF Aielo “A” – CF Atlètic Muro “A”
  • Prebenjamí 1º any Jocs Esportius · Dissabte, 12/03 a les 10:00h – Francisco Laporta, Alcoi · CD Vedruna Carmelitas – CF Atlètic Muro

Si no sabeu com arribar al camp, podeu descobrir-ho a l’apartat ESTADI de la nostra web. Vos anirem informant a les xarxes socials del que vaja ocorreguent als partits. Si voleu donar els vostres ànims als equips, no dubteu en comentar tant a la web com a les xarxes socials de Facebook, Instagram i Twitter.

A més, per a aquesta nova temporada, hem creat un canal de Telegram on anirem informant de totes les publicacions que anem fent a la web. Uneix-te per no perdre’t cap detall.