Skip to content
Categories
Pròxims partits

Partits davant el CD Playas de Campello i el CDF Bocairent

Aquesta jornada, l’equip femení s’enfrontarà al CD Playas de Campello aquest diumenge a les 10:00h a El Vincle, El Campello. Per altra banda, l’equip masculí disputarà el seu partit davant el CDF Bocairent aquest diumenge a les 16:00h al polígon municipal de Bocairent.

A continuació, vos oferïm els horaris de la resta de categorïes del club:

  • 2ª Infantil La Ribera G3 · Dissabte, 05/03 a les 10:30h – El Regit, Atzeneta · Atzeneta UE – CF Atlètic Muro
  • Aleví 2º any La Costera “A” G1 · Diumenge, 06/03 a les 11:30h – La Llometa, Muro · CF Atlètic Muro “A” – CD Albaidense “A”
  • Aleví 1º any La Costera “A” G1 · Diumenge, 06/03 a les 11:30h – La Llometa, Muro · CF Atlètic Muro “B” – Atzeneta UE “B”
  • Benjamí 2º any La Costera “A” G1 · Dijous, 03/03 a les 19:15h – La Llometa, Muro · CF Atlètic Muro “A” – CD Albaidense “A”
  • Prebenjamí 2º any La Costera “A” G1 · DESCANSA
  • Prebenjamí 1º any Jocs Esportius · DESCANSA

Si no sabeu com arribar al camp, podeu descobrir-ho a l’apartat ESTADI de la nostra web. Vos anirem informant a les xarxes socials del que vaja ocorreguent als partits. Si voleu donar els vostres ànims als equips, no dubteu en comentar tant a la web com a les xarxes socials de Facebook, Instagram i Twitter.

A més, per a aquesta nova temporada, hem creat un canal de Telegram on anirem informant de totes les publicacions que anem fent a la web. Uneix-te per no perdre’t cap detall.