Skip to content
Categories
Pròxims partits

Partits davant el Club Costa City i el Ciutat de Xàtiva CFB

Aquesta jornada, l’equip femení s’enfrontarà al Club Costa City aquest diumenge a les 09:45h al camp municipal d’El Altet. Per altra banda, l’equip masculí disputarà el seu partit davant el Ciutat de Xàtiva CFB aquest diumenge a les 16:00h al Pol. Mpal de Fenollet, LLocnou d’en Fenollet.

A continuació, vos oferïm els horaris de la resta de categorïes del club:

  • 2ª Infantil La Ribera G3 · Dissabte, 26/02 a les 09:00h – La Llometa, Muro · CF Atlètic Muro – CD Contestano
  • Aleví 2º any La Costera “A” G1 · Dissabte, 26/02 a les 11:30h – Camps del Serpis Nº1, Alcoi · At. Salesiano “A” – CF Atlètic Muro “A”
  • Aleví 1º any La Costera “A” G1 · Diumenge, 27/02 a les 10:15h – Camps del Serpis Nº1, Alcoi · CF Ciudad Alcoy “B” – CF Atlètic Muro “B”
  • Benjamí 2º any La Costera “A” G1 · Diumenge, 27/02 a les 11:30h – Camps del Serpis Nº1, Alcoi · CF Ciudad Alcoy “A” – CF Atlètic Muro “A”
  • Prebenjamí 2º any La Costera “A” G1 · Diumenge, 27/02 a les 10:00h – Quatre camins, Canals · Canals Promeses CF “A” – CF Atlètic Muro “A”
  • Prebenjamí 1º any Jocs Esportius · Diumenge, 27/02 a les 12:30h – Pabelló municipal, Muro · CF Atlètic Muro – At. Salesià “B”

Si no sabeu com arribar al camp, podeu descobrir-ho a l’apartat ESTADI de la nostra web. Vos anirem informant a les xarxes socials del que vaja ocorreguent als partits. Si voleu donar els vostres ànims als equips, no dubteu en comentar tant a la web com a les xarxes socials de Facebook, Instagram i Twitter.

A més, per a aquesta nova temporada, hem creat un canal de Telegram on anirem informant de totes les publicacions que anem fent a la web. Uneix-te per no perdre’t cap detall.