Skip to content
Categories
Pròxims partits

Partits davant el C.D. LLosa i el C.F. Aielo

Aquesta setmana, el femení disputarà el seu partit fora de casa el próxim diumenge a les 17:00h davant el C.D. LLosa. Si vols conéixer més al voltant de l’equip, visita el seu Facebook.

Per altra banda, el masculí disputarà el seu partit a casa davant el C.F. Aielo el diumenge a les 11:30h. Si vols conéixer més al voltant del club, visita el seu Facebook.

A continuació, vos oferïm els horaris de la resta de partits. Destacar que el Benjamí “C” ha finalitzat la seua lliga:

  • LLIGA RIBERA III (Cadet): C.D. Contestano – C.F. Atlètic Muro. Dissabte, 21 d’abril a les 11:00h al camp de la Via de Cocentaina.
  • LLIGA RIBERA III (Infantil): C.F. Atlètic Muro – C.F. Aielo. Dissabte, 21 d’abril a les 12:30h al camp municipal “La LLometa” de Muro.
  • LLIGA LA COSTERA “A” (Benjamí 2on any): C.F. Agullent – C.F. Atlètic Muro. Dissabte, 21 d’abril a les 09:30h a l’estadi “Juan Vidal” d’Agullent.
  • LLIGA LA COSTERA “B” (Benjamí 1er any): C.D. Alcoyano S.A.D. “B” – C.F. Atlètic Muro “B”. Divendres, 20 d’abril a les 18:00h als camps del Serpis d’Alcoi.
  • LLIGA COSTERA “A” (Prebenjamí 2on any): C.F. Atlètic Muro – L’Olleria C.F. Dissabte, 21 d’abril a les 11:30h al camp municipal “La LLometa” de Muro.
  • LLIGA COSTERA “B” (Prebenjamí 1er any): Canals Promeses C.F. “B” – C.F. Atlètic Muro “B”. Dissabte, 21 d’abril a les 10:30h al camp “El LLimoner” de Canals.

Si no saps com arribar al camp, pots descobrir-ho a l’apartat ESTADI de la nostra web. Recordeu que vos anirem informant a les xarxes socials del que vaja ocorreguent als partits. Si voleu donar els vostres ànims als equips, no dubteu en comentar tant a la web com a les xarxes socials de Facebook i Twitter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *