Skip to content
Categories
Pròxims partits

Partit davant el C.F. Atlètic Vallada

Aquesta setmana, el femení disputarà el seu partit a casa el próxim diumenge a les 19:15h davant el C.F. Atlètic Vallada.

Per altra banda, el masculí descansarà aquesta jornada i no disputarà cap partit.

A continuació, vos oferïm els horaris de la resta de partits:

  • LLIGA RIBERA III (Cadet): C.F. Atlètic Muro – C.F. Aielo. Dissabte, 14 d’abril a les 9:30h al camp municipal “La LLometa” de Muro.
  • LLIGA RIBERA III (Infantil): U.D. Beniganim “B” – C.F. Atlètic Muro. Dissabte, 14 d’abril a les 16:00h al camp municipal de futbol de Benigànim.
  • LLIGA LA COSTERA “A” (Benjamí 2on any): C.F. Atlètic Muro – C.D. Contestano. Diumenge, 15 d’abril a les 11:00h al camp municipal “La LLometa” de Muro.
  • LLIGA LA COSTERA “B” (Benjamí 1er any): C.F. Atlètic Muro “B” – C.F. Cc Alcoy “C”. Diumenge, 15 d’abril a les 12:15h al camp municipal “La LLometa” de Muro.
  • LLIGA LA COSTERA “C” (Benjamí 2on any): P.D. Ayorense – C.F. Atlètic Muro “C”. Dissabte, 14 d’abril a les 10:00h al camp “San Antón” d’Ayora.
  • LLIGA COSTERA “A” (Prebenjamí 2on any): FotoC.D. Contestano – C.F. Atlètic Muro. Dissabte, 14 d’abril a les 12:00h al camp de La Via de Cocentaina.
  • LLIGA COSTERA “B” (Prebenjamí 1er any): C.F. Atlètic Muro “B” – C.D. Llosa. Diumenge, 15 d’abril a les 12:15h al camp municipal “La LLometa” de Muro.

Si no saps com arribar al camp, pots descobrir-ho a l’apartat ESTADI de la nostra web. Recordeu que vos anirem informant a les xarxes socials del que vaja ocorreguent als partits. Si voleu donar els vostres ànims als equips, no dubteu en comentar tant a la web com a les xarxes socials de Facebook i Twitter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *