Skip to content
Categories
Pròxims partits

Partits davant el Real de Gandia C.F. “B” i el C.F. Cc Alcoy

Aquesta setmana, el femení disputarà el seu partit a casa el próxim dimarts a les 19:30h davant el Real de Gandia C.F. “B”. Si vols conéixer més al voltant de l’equip, visita el seu Twitter.

Per altra banda, el masculí disputarà el seu partit de lliga fora de casa davant el C.F. Cc Alcoy el dissabte a les 18:00h. Si vols conéixer més al voltant del club, visita el seu Facebook. Aquest serà el seu últim partit de lliga, ja que la setmana que ve descansen i és l’última jornada. Si guanyen els quedaran campions de lliga.

A continuació, vos oferïm els horaris de la resta de partits:

  • LLIGA RIBERA III (Cadet): C.F. Atlètic Muro – L’Olleria C.F. Diumenge, 29 d’abril a les 12:00h al camp municipal “La LLometa” de Muro.
  • LLIGA RIBERA III (Infantil): C.D. Contestano – C.F. Atlètic Muro. Dissabte, 28 d’abril a les 10:00h al camp de la Via de Cocentaina.
  • LLIGA LA COSTERA “A” (Benjamí 2on any): Canals Promeses C.F. – C.F. Atlètic Muro. Dissabte, 28 d’abril a les 11:45h al camp “Quatre Camins” de Canals.
  • LLIGA LA COSTERA “B” (Benjamí 1er any): Canals Promeses C.F. “C” – C.F. Atlètic Muro “B”. Dissabte, 28 d’abril a les 13:00h al camp “Quatre Camins” de Canals.
  • LLIGA COSTERA “A” (Prebenjamí 2on any): Canals Promeses C.F. – C.F. Atlètic Muro. Dijous, 26 d’abril a les 18:00h al camp “El LLimoner” de Canals.
  • LLIGA COSTERA “B” (Prebenjamí 1er any): L’Olleria C.F. “B” – C.F. Atlètic Muro “B”. Divendres, 27 d’abril a les 18:45h al poliesportiu municipal “La Solana” de L’Olleria.

Si no saps com arribar al camp, pots descobrir-ho a l’apartat ESTADI de la nostra web. Recordeu que vos anirem informant a les xarxes socials del que vaja ocorreguent als partits. Si voleu donar els vostres ànims als equips, no dubteu en comentar tant a la web com a les xarxes socials de Facebook i Twitter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *