Skip to content
Categories
Pròxims partits

Partit del femení davant el @SOLLANACF

Aquesta setmana, el femení seguirà amb la seua disputa per la lliga davant el Sollana C.F. el diumenge a les 17:00h al camp municipal “La Torreta” de Sollana. Pots coneixer més al voltant del club a la seua web http://www.sollanacf.com/ o al seu Twitter.

Per altra banda, el masculí no disputa cap partit, pel que tindrà que esperar altra ocasió per ixir al camp.

A continuació, vos oferïm els horaris de la resta de partïts. Destacar els derbis murers que es disputaran a les categorïes de benjamí i prebenjamí de 1er any. Molta sort als 4 equips!

  • LLIGA RIBERA III (Cadet): C.D. Vedruna – C.F. Atlètic Muro. Diumenge, 21 de gener a les 16:00h als camps del Serpis d’Alcoi.
  • LLIGA RIBERA III (Infantil): C.D. Sport Base Ontinyent “D” – C.F. Atlètic Muro. Dissabte, 20 de gener a les 11:00h a Ontinyent.
  • LLIGA LA COSTERA “A” (Benjamí 2on any): C.F. Atlètic Muro – C.H. La Salle. Diumenge, 21 de gener a les 10:45h al camp municipal “La LLometa” de Muro.
  • LLIGA LA COSTERA “B” (Benjamí 1er any): C.F. Atlètic Muro “B” – Muro C.F. “B”. Dijous, 18 de gener a les 19:00h al camp municipal “La LLometa” de Muro.
  • LLIGA LA COSTERA “C” (Benjamí 2on any): C.D. La Canal – C.F. Atlètic Muro “C”. Dissabte, 20 de gener a les 12:15h a Canals.
  • LLIGA COSTERA “A” (Prebenjamí 1er any): C.F. Atlètic Muro “B” – Muro C.F. “B”. Diumenge, 21 de gener a les 12:00h al camp municipal “La LLometa” de Muro.

Si no saps com arribar al camp, pots descobrir-ho a l’apartat ESTADI de la nostra web. Recordeu que vos anirem informant a les xarxes socials del que vaja ocorreguent als partits. Si voleu donar els vostres ànims als equips, no dubteu en comentar tant a la web com a les xarxes socials de Facebook i Twitter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *