Skip to content
Categories
Pròxims partits

Partits davant el C.F. Atlètic Carcer i el C.E. Vedruna

Aquesta setmana, el femení disputa la 2a Jornada de lliga davant el C.F. Atlètic Càrcer el dissabte a les 18:00h fora de casa, al poliesportiu municipal “Jose Sirera” de Càrcer. Si vols conéixer més al voltant del club, visita el seu Facebook.

Per altra banda, el masculí disputarà la jornada 4 de lliga davant el C.E. Vedruna el dissabte a les 19:00h als camps del Serpis Nº 2 d’Alcoi. Si vols conéixer més al voltant del club, pots visitar la seua web http://cdvedruna.es/.

A continuació, vos oferïm els horaris de la resta de categorïes. Destacar l’estrena del prebenjamí a lliga i el derbi murer a la categorïa infantil:

  • LLIGA RIBERA III (Cadet): C.F. Sporting Vedruna – C.F. Atlètic Muro. Dissabte, 7 d’octubre a les 16:00h al poliesportiu municipal camp “M. Cabanes” d’Alcoi.
  • LLIGA RIBERA III (Infantil): Muro C.F. – C.F. Atlètic Muro. Dissabte, 7 d’octubre a les 17:00h al camp municipal “La LLometa” de Muro.
  • LLIGA LA COSTERA “A” (Prebenjamí 2on any): C.F. Atlètic Muro – C.D. La Canal. Dissabte, 7 d’octubre a les 12:00h al camp municipal “La LLometa” de Muro.

Si no saps com arribar al camp, pots descobrir-ho a l’apartat ESTADI de la nostra web. Recordeu que vos anirem informant a les xarxes socials del que vaja ocorreguent als partits. Si voleu donar els vostres ànims als equips, no dubteu en comentar tant a la web com a les xarxes socials de Facebook i Twitter amb el hashtag #ATM.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *