Skip to content
Categories
Agraïment

5é aniversari de la nostra pàgina web

Avuí estem de celebració. La nostra web compleix 5 anys! Molt ha plogut des de que un 8 d’octubre de 2012 es publicara una crónica del partït de lliga davant el Navarrés, a la temporada 2012/21013, que es tancara amb victòria per 5 a 0 per a les nostres xiques http://bit.ly/2xopLTy.

En total, han sigut 236 publicacions, 10.458 visites i 3.208 visitants. Com a curiositat, dir que el dia de la setmana que més visites rep la web és el dissabte (sobre les 22:00h, aproximadament) i que la notícia més visitada durant tot aquest temps va ser Paula Nicolau máxima golejadora de la lliga.

Durant aquestos 5 anys, la web ha viscut un canvi de domini (recordem l’antic atmurofemenicf.es), diferents dissenys i molt de contingut (agraïments, cròniques, pròxims partits, etc.) al temps que el club s’ha anat fent més i més gran. Com a exemple de tot açò, dir que ens sentim molt orgullosos de ser, a dia d’avuí, un dels clubs esportius a Muro amb més equips competint a lligues federades (9 en total):

  • Masculí
  • Femení
  • Cadet
  • Infantil
  • 3 benjamins (A-B-C)
  • 2 prebenjamins (A-B)

Arribar fins ací haguera sigut impossible sense el treball d’Irene i Margarit, als que tots/es coneixeu. Tot és poc per agraïr-los el que fan per la web. També cal donar les gràcies a CFI Informàtica i a Electricitat Margarit per col·laborar amb el seu manteniment. De veritat, gràcies!

A tots/es, esperem comptar amb vosaltres per seguir donant suport al club. Nosaltres, a canvi, prometem seguir mantenint-vos informats de tot el que ocorrega al club mitjançant aquesta web i les nostres xarxes socials.

Facebook: https://www.facebook.com/cfatleticmuro/

Twitter: https://twitter.com/cfatleticmuro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *