Skip to content
Categories
Pròxims partits

Partits davant el @SOLLANACF i el F.C. Dragon Force

Aquesta setmana, el femení s’estrena a la lliga davant Sollana C.F. el diumenge a les 19:15h a casa, a “La LLometa”. Si vols conéixer més al voltant del club, visita la seua web http://www.sollanacf.com/ o el seu Facebook o Twitter.

Per altra banda, després d’un empat, el masculí s’enfrontarà a la jornada 3 de lliga davant el F.C. Dragon Force aquest dissabte a les 16:00h, també a casa.

A continuació, vos oferïm els horaris de la resta de categorïes. Destacar l’estrena del cadet, nova categorïa que el club disputa aquesta temporada:

  • LLIGA RIBERA III (Cadet): C.F. Atlètic Muro – At. Salesiano. Dissabte, 30 de setembre a les 11:45h al camp municipal “La LLometa” de Muro.
  • LLIGA RIBERA III (Infantil): C.F. Atlètic Muro – C.D. La Canal. Dissabte, 30 de setembre a les 10:00h al camp municipal “La LLometa” de Muro.

D’aquests i de la resta de partits de les lligues seniors, podreu conèixer tots els horaris a l’apartat 1er EQUIP FEMENÍ i 1er EQUIP MASCULÍ de la nostra web. I si no saps com arribar al camp, pots descobrir-ho a l’apartat ESTADI de la nostra web.

Recordeu que vos anirem informant a les xarxes socials del que vaja ocorreguent als partits, i la setmana que ve podreu conèixer a aquesta mateixa web tots els ressultats, accedint als apartats que vos indiquem més a dalt. Si voleu donar els vostres ànims als equips, no dubteu en comentar tant a la web com a les xarxes socials de Facebook i Twitter amb el hashtag #ATM.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *