Skip to content
Categories
Pròxims partits

Partit davant el U.E. Benifairó de la Valldigna i el Beniarrés C.F.

 

Aquesta setmana, el femení s’enfrontarà al U.E. Benifairó de la Valldigna el diumenge a les 17h al camp municipal de Benifairó de la Valldigna.

Per altra banda, el masculí disputarà el seu partit de lliga davant el Beniarrés C.F. el pròxim diumenge a les 16:00h al camp municipal “La Parada” de Beniarrés. Si vols conèixer més al voltant del club, visita el seu Facebook.

A continuació, vos oferïm els horaris de la resta de partits:

  • LLIGA RIBERA III (Cadet): C.F. Atlètic Muro – C.F. LLutxent. Dissabte, 17 de febrer a les 10:00h al camp municipal “La LLometa” de Muro.
  • LLIGA RIBERA III (Infantil): C.F. Atlètic Muro – U.E. Genovés. Dissabte, 17 de febrer a les 10:00h al camp municipal “La LLometa” de Muro.
  • LLIGA LA COSTERA “A” (Benjamí 2on any): C.c. Alcoi – C.F. Atlètic Muro. Dissabte, 17 de febrer a les 9:00h als camps del Serpis d’Alcoi.
  • LLIGA LA COSTERA “B” (Benjamí 1er any): C.H. La Salle “B” – C.F. Atlètic Muro “B”. Dissabte, 17 de febrer a les 10:15h als camps del Serpis d’Alcoi.
  • LLIGA LA COSTERA “C” (Benjamí 2on any): Ciutat de Xàtiva C.F.B. “E” – C.F. Atlètic Muro “C”. Dissabte, 17 de febrer a les 12:30h a la ciutat de l’esport de Xàtiva.
  • LLIGA COSTERA “A” (Prebenjamí 2on any): U.D. Benigànim – C.F. Atlètic Muro. Dissabte, 17 de febrer a les 11:00h al camp municipal de futbol de Benigànim.
  • LLIGA COSTERA “B” (Prebenjamí 1er any): U.D. Benigànim “B” – C.F. Atlètic Muro “B”. Dissabte, 17 de febrer a les 12:15h al camp municipal de futbol de Benigànim.

Si no saps com arribar al camp, pots descobrir-ho a l’apartat ESTADI de la nostra web. Recordeu que vos anirem informant a les xarxes socials del que vaja ocorreguent als partits. Si voleu donar els vostres ànims als equips, no dubteu en comentar tant a la web com a les xarxes socials de Facebook i Twitter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *