Skip to content
Categories
Cròniques FEMENÍ

La lliga acaba amb victòria

L’ Atlètic disputava l’últim partit de lliga davant un Calp CF que arribava a La Llometa amb tan sols 10 jugadores, al que guanyava per 6-2.

El partit va estar dominat en tot moment per l’equip murer, destacant l’actuació de Paula Nicolau que marcava 4 gols. El primer el faria al minut 25 i un minut més tard faria també el 2-0. A partir d’ací l’equip murer aguantà el resultat i el joc fins una segona part plena d’ocasions i de gols.

Al minut 63 el Calp, amb una de les poques ocasions que disposà, retallava distancies amb un gran gol de falta i posava emoció al partit. Però l’alegria durà poc per a les de la Marina Alta que veien com dos minuts després Claudia feia el 3-1, que seria el gol 50 de la temporada. Al minut 72 i 77 la golejadora de l’equip roig i negre Paula N. feia 2 gols més i deixava ja sentenciat el partit posant el 5-1 al marcador. Tamara al minut 79 marcaria l’últim gol d’aquesta temporada per l’Atlètic Muro. I un minut després, per acabar amb una segon part amb molts gols, el Calp tornava a marcar de falta fent el definitiu 6-2.

At. Muro F.C.F.: Estrella, Esther (69’ Tamara), Yessi, Irene, Laura, Andrea, Isabel, Raquel (15’ Paula N), Claudia, Cris, Mariola.