Per fi acabem l’any, Atlètics

Després d’aquest any tan estrany i confús, tots/es tenim moltes ganes d’acabar l’any i mirar endavant amb més ganes que mai. Per això, els integrants i col·laboradors/es del Club de Futbol Atlètic Muro desitjem que passeu un Bon Nadal i un Feliç Any Nou 2021.

Ens vegem al 2021 amb més companyerisme, esport i passió. No ens rendirem mai… Bon Nadal, Atlètics!

Bon Nadal, Atlètics!

A la gran família Atlètica el Nadal sona diferent. Esperem que t’agrade la banda sonora de les nostres festes i et desitgem que passes una feliç entrada al 2020. I com sempre… que gaudïm junts del futbol.

5é aniversari de la nostra pàgina web

Avuí estem de celebració. La nostra web compleix 5 anys! Molt ha plogut des de que un 8 d’octubre de 2012 es publicara una crónica del partït de lliga davant el Navarrés, a la temporada 2012/21013, que es tancara amb victòria per 5 a 0 per a les nostres xiques http://bit.ly/2xopLTy.

En total, han sigut 236 publicacions, 10.458 visites i 3.208 visitants. Com a curiositat, dir que el dia de la setmana que més visites rep la web és el dissabte (sobre les 22:00h, aproximadament) i que la notícia més visitada durant tot aquest temps va ser Paula Nicolau máxima golejadora de la lliga.

Durant aquestos 5 anys, la web ha viscut un canvi de domini (recordem l’antic atmurofemenicf.es), diferents dissenys i molt de contingut (agraïments, cròniques, pròxims partits, etc.) al temps que el club s’ha anat fent més i més gran. Com a exemple de tot açò, dir que ens sentim molt orgullosos de ser, a dia d’avuí, un dels clubs esportius a Muro amb més equips competint a lligues federades (9 en total):

  • Masculí
  • Femení
  • Cadet
  • Infantil
  • 3 benjamins (A-B-C)
  • 2 prebenjamins (A-B)

Arribar fins ací haguera sigut impossible sense el treball d’Irene i Margarit, als que tots/es coneixeu. Tot és poc per agraïr-los el que fan per la web. També cal donar les gràcies a CFI Informàtica i a Electricitat Margarit per col·laborar amb el seu manteniment. De veritat, gràcies!

A tots/es, esperem comptar amb vosaltres per seguir donant suport al club. Nosaltres, a canvi, prometem seguir mantenint-vos informats de tot el que ocorrega al club mitjançant aquesta web i les nostres xarxes socials.

Facebook: https://www.facebook.com/cfatleticmuro/

Twitter: https://twitter.com/cfatleticmuro

Gràcies a tots els que feu possible aquest Club

Acabada ja la temporada 2016/2017 per a tots els integrants del CF Atlètic Muro, on podem destacar les novetats d’aquest any com han sigut l’equip infantil i el primer equip masculí. Del treball d’ambdós equips estem molt contents i volem agraïr la seua dedicació.

A més destacar la bona temporada realitzada pel primer equip femení, el qual ha finalitzat en tercera posició del Grup 4 de la Segona Regional Femenina, amb 52 punts. A més, com ja varem felicitar a la davantera d’Albaida, Paula, la qual ha aconseguit ser la pixixi de la lliga.

També des del club es vol agraïr a tot el cos tècnic, entrenadors i monitors, la seua dedicació una temporada més. La labor dels quals es imprescindible per a la formació dels nostres jugadors i jugadores.

Gràcies a la directiva encapçalada per la presidenta Reyes Olcina per fer un any més que aquest club sigui sent una realitat i segueixi creixent.

Gràcies sobre tot als col·laboradors i patrocinadors que segueixin estant ahí i que sense ells seria impossible seguir endavant.

Gràcies a tota l’afició per haver vingut a animar partit rere partit durant tota la temporada, tant al nostre camp com fora de casa.

Per últim i no menys important, no podem oblidar a David Mora, gràcies per estar al nostre costat altre any més i fer possibles totes les nostres peticions i dissenys gráfics.

En definitiva, gràcies a tots els que feu possible que aquest projecte seguixca endavant un any més!

GRÀCIES A TOTS!!!!

Agraïment a David i Quique

Des del l’ Atlètic volem agrair i reconèixer la seua feina a dos de les persones que des dels inicis ens han recolzat i ajudat a fer gran aquest club.

Ells son, Quique Francés, creador i dissenyador del nostre escut. Gràcies per la teua feina.

David Mora ( @divadarom ), el nostre programador web i gran aficionat. Gràcies per donarnos a conèixer a través d’ Internet.

A continuació, vegem l’entrega d’un xicotet detall que es va realitzar a David a la finalització d’un dels partits de la temporada.

Als dos, moltes gràcies!