Skip to content
Categories
Pròxims partits

Protagonisme per als xicotets del club

Aquesta setmana, última jornada de 2017 en la qual cobra protagonisme les categorïes inferiors del club. A continuació, vos oferïm els seus horaris.

  • LLIGA RIBERA III (Cadet): C.H. La Salle & Salesiano – C.F. Atlètic Muro. Dimecres, 27 de desembre a les 09:30h al polideportiu municipal camp “M. Cabanes” d’Alcoi.
  • LLIGA RIBERA III (Infantil): Canals Promeses C.F. – C.F. Atlètic Muro. Divendres, 22 de desembre a les 19:00h al camp “Quatre Camins” de Canals.
  • LLIGA LA COSTERA “A” (Benjamí 2on any): C.F. Atlètic Muro – Canals Promeses C.F. Dijous, 21 de desembre a les 19:00h al camp municipal “La LLometa” de Muro.
  • LLIGA LA COSTERA “B” (Benjamí 1er any): C.F. Atlètic Muro “B” – Canals Promeses C.F. “C”. Dijous, 21 de desembre a les 19:00h a Muro.
  • LLIGA LA COSTERA “A” (Prebenjamí 1er any): C.F. Atlètic Muro “B” – L’Olleria C.F. “B”. Dijous, 21 de desembre a les 18:00h a Muro.

Si no saps com arribar al camp, pots descobrir-ho a l’apartat ESTADI de la nostra web. Recordeu que vos anirem informant a les xarxes socials del que vaja ocorreguent als partits. Si voleu donar els vostres ànims als equips, no dubteu en comentar tant a la web com a les xarxes socials de Facebook i Twitter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *