Skip to content
Categories
Pròxims partits

Partit davant el C.F. Cc Alcoy

Aquesta setmana, el femení no disputa cap partit, per lo que toca pensar ja en els Nadals i esperar a la tornada de lliga a gener. Disfruteu-lo. S’ho mereixeu.

Per altra banda, el masculí sí disputa partit, concretament, davant el C.F. Cc Alcoy aquest diumenge a les 16:00h al camp municipal “La LLometa” de Muro. Si vols conéixer mes al voltant de l’equip, visita el seu Facebook.

A continuació, vos oferïm els horaris de la resta de categorïes. Vos recordem que aquesta és l’última jornada de lliga al 2017 abans de les vacances de Nadal, per lo que vos recomanem que vos acompanyem aquest cap de setmana.

  • LLIGA RIBERA III (Cadet): L’Olleria C.F. – C.F. Atlètic Muro. Dissabte, 16 de desembre a les 11:00h al poliesportiu municipal “La Solana” de l’Olleria.
  • LLIGA RIBERA III (Infantil): L’Olleria C.F. – C.F. Atlètic Muro. Dissabte, 16 de desembre a les 09:15h al poliesportiu municipal “La Solana” de l’Olleria.
  • LLIGA LA COSTERA “A” (Benjamí 2on any): C.F. Atlètic Muro – C.F. Agullent. Diumenge, 17 de desembre a les 11:00h al camp municipal “La LLometa” de Muro.
  • LLIGA LA COSTERA “B” (Benjamí 1er any): C.F. Atlètic Muro “B” – C.D. Alcoyano “B”. Diumenge, 17 de desembre a les 12:15h a Muro.
  • LLIGA LA COSTERA “C” (Benjamí 2on any): Canals Promeses C.F. “B” – C.F. Atlètic Muro “C”. Diumenge, 17 de desembre a les 12:00h a Canals.
  • LLIGA LA COSTERA “A” (Prebenjamí 2on any): C.F. Atlètic Muro – Canals Promeses C.F.. Dijous, 14 de desembre a les 18:30h a Muro.
  • LLIGA LA COSTERA “A” (Prebenjamí 1er any): C.F. Atlètic Muro “B” – Canals Promeses C.F. “B”. Diumenge, 17 de desembre a les 12:15h a Muro.

Si no saps com arribar al camp, pots descobrir-ho a l’apartat ESTADI de la nostra web. Recordeu que vos anirem informant a les xarxes socials del que vaja ocorreguent als partits. Si voleu donar els vostres ànims als equips, no dubteu en comentar tant a la web com a les xarxes socials de Facebook i Twitter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *