Skip to content
Categories
Pròxims partits

Primer partit de lliga per al femení davant el @escolacdllosa

01

Aquesta vegada, és torn per al femení, que s’estrena a lliga davant el C.D. LLosa el pròxim diumenge a les 16:00h al camp municipal “El Sequiol”, a LLosa de Ranes. Esperem que l’equip comence la temporada amb els mateixos ressultats que va acabar la darrera. Des de la distància, de segur que l’afició envia els millors ànims a les xiques. Si vols conéixer més al voltant de l’equip local, entra a la seua web http://cdllosa.blogspot.com.es/ o al seu Twitter.

Tot açò, en quant al femení. El masculí, en canvi, seguirá amb els seus enfrontaments de lliga, en aquesta ocasió, davant l’U.D. Onil el próxim dissabte dia 1 a les 17:00h a l’estadi municipal d’Onil. ÀNIMS, XICS!!! Si vols conéixer més al voltant de l’equip, pots visitar el seu Facebook.

D’aquests i de la resta de partits de la jornada, podeu conèixer tots els horaris a l’apartat 1er EQUIP FEMENÍ i 1er EQUIP MASCULÍ de la nostra web. I si no saps com arribar al camp, pots descobrir-ho a l’apartat ESTADI de la nostra web.

Recordeu que vos anirem informant a les xarxes socials del que vaja ocorreguent als partits, i la setmana que ve podreu conèixer a aquesta mateixa web tots els ressultats, accedint als apartats que vosindiquem més a dalt. Si voleu donar els vostres ànims als equips, no dubteu en comentar tant a la web com a les xarxes socials de Facebook i Twitter amb el hashtag #ATM.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *