Skip to content
Categories
Pròxims partits

Presentació davant l’afició en lliga amb l’@ESIDESCARAMANCH

02

Després del bon ressultat obtingut a la primera jornada de lliga fora de casa, l’equip es presentarà davant l’afició, a casa, enfrontant-se a l’Esides Caramanchel C.E. el próxim diumenge a les 11:30h. Per conèixer més al voltant del contrincant d’aquesta setmana, pots entrar a la seua web http://www.esidescaramanchel.com/ o als seus conters de Facebook o Twitter. De segur que l’afició dona tot el millor per animar al màxim a l’equip masculí al seu primer partit a casa.

D’aquests i de la resta de partits de la jornada, podeu conèixer tots els horaris a l’apartat 1er EQUIP MASCULÍ de la nostra web. I si no saps com arribar al camp, pots descobrir-ho a l’apartat ESTADI de la nostra web.

Recordeu que vos anirem informant a les xarxes socials del que vaja ocorreguent al partit, i la setmana que ve podreu conèixer a aquesta mateixa web tots els resultats, accedint a l’apartat que vos mencionem. Si voleu donar els vostres ànims a l’equip, no dubteu en comentar tant a la web com a les xarxes socials de Facebook i Twitter amb el hashtag #ATM.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *