Skip to content
Categories
Pròxims partits

Partits davant el CD Alcoyano i el CD Olímpic “B”

Aquesta setmana, l’equip femení s’enfronta al CD Alcoyano aquest diumenge a les 17:00h a La Llometa, Muro. Per altra banda, l’equip masculí disputarà el seu partit davant el CD Olímpic “B” el dissabte a les 17:00h a La Murta, Xàtiva.

A continuació, vos oferïm els horaris de la resta de categorïes del club:

  • 2ª Infantil La Ribera G3 · Diumenge, 12/12 a les 10:30h – Juan Vidal, Agullent · CF Clariano d’Ontinyent – CF Atlètic Muro
  • Aleví 2º any La Costera “A” G1 · PENDENT
  • Aleví 1º any La Costera “A” G1 · PENDENT
  • Benjamí 2º any La Costera “A” G1 · Dissabte, 11/12 a les 11:15h – Quatre Camins, Canals · Canals Promeses CF “A” – CF Atlètic Muro “A”
  • Prebenjamí 2º any La Costera “A” G1 · Dijous, 09/12 a les 18:30h – El Regit, Atzeneta · Atzeneta UE “A” – CF Atlètic Muro “A”
  • Prebenjamí 1º any Jocs Esportius · Dissabte, 11/12 a les 12:00h – Pabelló municipal, Muro · CF Atlètic Muro – CD Vedruna Carmelitas

Si no sabeu com arribar al camp, podeu descobrir-ho a l’apartat ESTADI de la nostra web. Vos anirem informant a les xarxes socials del que vaja ocorreguent als partits. Si voleu donar els vostres ànims als equips, no dubteu en comentar tant a la web com a les xarxes socials de Facebook, Instagram i Twitter.

A més, per a aquesta nova temporada, hem creat un canal de Telegram on anirem informant de totes les publicacions que anem fent a la web. Uneix-te per no perdre’t cap detall.