Skip to content
Categories
Pròxims partits

Partit davant l’Ontinyent 1931 CF “B”

La jornada pasada, l’equip femení va finalitzar la temporada, pel que dona per acabada la disputa de partits de lliga. Per altra banda, l’equip masculí disputarà el seu partit davant l’Ontinyent 1931 CF “B” aquest diumenge a les 19:00h a El Clariano d’Ontinyent.

A continuació, vos oferïm els horaris de la resta de categorïes del club:

  • 2ª Infantil La Ribera G3 · TEMPORADA FINALITZADA
  • Aleví 2º any La Costera “A” Copa Plata · Dijous, 26/05 a les 18:00h – Juan Vidal, Agullent · CF Agullent “A” – CF Atlètic Muro “A”
  • Aleví 1º any La Costera “A” Copa Plata G1 · Dissabte, 28/05 a les 09:00h – La Llometa, Muro · CF Atlètic Muro “A” – CD Enguera “C”
  • Benjamí 2º any La Costera “A” Copa Plata G1 · Dissabte, 28/05 a les 10:30h – La Llometa, Muro · CF Atlètic Muro “A” – CD Albaidense “A”
  • Prebenjamí 2º any La Costera “A” Copa Oro 1 · Divendres, 27/05 a les 18:30h – Camps del Serpis Nº2, Alcoi · CF Ciudad Alcoy “A” – CF Atlètic Muro “A”
  • Prebenjamí 1º any Jocs Esportius · TEMPORADA FINALITZADA

Si no sabeu com arribar al camp, podeu descobrir-ho a l’apartat ESTADI de la nostra web. Vos anirem informant a les xarxes socials del que vaja ocorreguent als partits. Si voleu donar els vostres ànims als equips, no dubteu en comentar tant a la web com a les xarxes socials de Facebook, Instagram i Twitter.

A més, per a aquesta nova temporada, hem creat un canal de Telegram on anirem informant de totes les publicacions que anem fent a la web. Uneix-te per no perdre’t cap detall.