Skip to content
Categories
Cròniques FEMENÍ

JORNADA 14

ayora at. muro 2013-01-27 11.04.09

L’Atlètic Muro Femení visitava el Camp San Anton per jugar davant el P.D.F. Ayorense en el que guanyava per un clar 1-5.

Partit dominat per l’At. Muro Femení en el que va fer una primera part amb moltes ocasions de gol i una segona que es dedicà a aguantar el resultat.

El partit començà i en la primera ocasió que tingué l’Atlètic Muro feia el 0-1, encara no era el minut un i ja s’avançava al marcador per mitjà de Paula Nicolau en un gran xut. Tot seguit Claudia tingué ocasió de fer el segon, però la portera parà el tir. Al minut 6 després d’una errada en una passada de la defensa murera a la portera Monica, l’Ayorense empatava el partit. Claudia als 9′ en un xut des de la frontal de l’àrea que entrava per el segon pal feia el 1-2. Les ocasions seguien i Isabel de rebot estigué apunt de marcar, Mariola també va tindre una bona ocasió per marcar, en un corner tret per Irene en el que el remat inexplicablement va anar fora. Paula N. desaprofitava una ocasió més en quedar-se sola davant la portera, però tot seguit no fallaria, als 27′ Claudia després d’una gran jugada per banda anant-se’n de dos rivals alç el cap i passà el baló enrere perquè ara si Paula N. no fallés en un remat al segon pal fent el 1-3, al minut 34 la jugadora de l’equip murer tindria que ser canviada per Raquel ja que en una jugada fortuïta es lesionà el peu. L’Ayorense cinc minuts després faria el seu segon remat a la porteria de Monica, que en una gran parada no deixà que retallaren distancia al marcador. La mala sort tornava minuts després a l’equip visitant, ja que Alicia ella sola en una disputa per un baló es lesiona el genoll i abandonaria també el partit entrant Esther per ella. Als 42′ Claudia va traure un corner i una defensa de l’equip local la toca en la mà, l’àrbitre xiulà penal en el que Irene no fallà i posaria el 1-4 al marcador per aplegar a la fi de la primera part.

La segon part no va ser tan animada com la primera en ocasions de gol ja que l’At. Muro es dedica a no arriscar i aguantar l’avantatge al marcador. Als 60′ de partit Claudia tornava a fer de les seues en anar-se’n per banda però esta vegada va decidir acabar la jugada ella en compte de passar el baló a Mariola que estava sola i el baló pegà al pal. 5 minuts després Tamara després d’una gran passada d’Angela veia a Mariola sola però la passada no va ser bona i la defensa salvà l’ocasió. Al minut 73 de partit en una contra l’Atlétic Muro marcaria el 1-5, Mariola amb una gran jugada al mig de camp, anant-se’n de la seua marcadora, feia una passada perquè Angela es quedés sola davant la portera en que en una perfecta definició feia el seu primer gol de la temporada i arrodonia un gran partit. Esther va poder fer un altre gol però el tir d’una falta, a la frontal de l’àrea, comesa a ella pegà en la barrera.

At. Muro F.C.F.: Monica, Angela, Maria (73′ Ines), Nayara, Paula O. Alicia (41′ Esther), Isabel (67′ Sara), Irene, Claudia (61′ Tamara), Mariola, Paula N. (34′ Raquel)