Skip to content
Categories
Cròniques FEMENÍ

GRAN PARTIT A LA LLOMETA

Tornava la competició al Camp Municipal La Llometa després de les vacances de nadal, on es jugava la 13a jornada en la que l’Atlètic Muro Femení guanyava per 2-0 al Ontinyent “B”.

El millor partit de la temporada jugat per l’Atlètic Muro Femení C.F. La primera part va estar dominada per l’equip murer en tot moment, l’Ontinyent sols va fer alguna ocasió amb balons llargs buscant a la davantera que es la seua millor jugadora, però la defensa de l’At. Muro formada per Tamara, Maria, Ines i Angela va estar molt atenta i no la deixava crear ocasions i les poques que no van poder parar-la ahi estava Monica per desbaratar-les. L’Atlètic Muro va crear moltes ocasions, una de les més clares la tingué Claudia en quedar-se davant de la portera, després d’ una passada d’Irene precedit d’una gran jugada de l’equip en la que tocaren casi totes les jugadores el baló, però la portera visitant desvià el baló a corner. Al minut 27 arribaria la mala sort per al l’equip local ja que Esther es produïa una xicoteta lesió en el turmell i tindria que deixar el seu lloc a Paula N. L’Atlètic seguia dominant i al minut 35 arribaria la recompensa del bon joc i les ocasions amb el 1-0 marcat ara si per Claudia, després d’un gran centre de Mariola, amb una bona definició fent-li una vaselina a la portera. Amb eixe resultat s’ arribaria al descans.

La segona meitat encara va ser més dominada per l’equip local, en la que l’Ontinyent desaparegué en atac i Monica no tingué casi treball. Als 2 minuts de començar Paula N. marcaria el 2-0 de dins l’àrea amb un xut que entra per dalt de la portera. L’equip seguia dominant i seguia creant ocasions, Pau estigué apunt de quedar-se sola davant de la portera, però no aplegà a fer el control per centímetres. Mes tard Irene va fer una gran jugada per la banda esquerra en la que al final la passada no trobà a ninguna companya. Raquel també disposa d’una ocasió després d’un rebuig de la defensa, però el remat anà a les mans de la portera. L’Atlètic Muro arribava molt clar a l’àrea visitant i va poder fer algun gol més, però el marcador ja no es va moure.

At. Muro F.C.F.: Monica, Tamara (67′ Paula O.), Maria, Ines, Angela, Esther (27′ Paula N), Isabel, Sara (63′ Raquel), Claudia (72′ Iris) Irene, Mariola (56′ Pau).