Skip to content
Categories
Pròxims partits

Inici de lliga per al senior masculí davant el @CASTALLACF

01

Donem la benvinguda a la nova temporada de lliga de mans del senior masculí, que aquest diumenge s’enfrontarà al Castalla C.F. fora de casa a les 18:00h. Si vols conèixer més al voltant de l’equip, pots entrar a la seua web http://www.castallacf.com/ o als seus conters de Facebook o Twitter. Tots els nostres millors ànims a l’equip, que s’estrena al grup XI de la 2a Regional. ÀNIMS, XAVALS! En quant a la resta de categorïes del club, encara tindrem que esperar un poc per vore’ls competir a les seues respectives lligues.

D’aquests i de la resta de partits de la jornada, podeu conèixer tots els horaris a l’apartat 1er EQUIP MASCULÍ de la nostra web.

Recordeu que vos anirem informant a les xarxes socials del que vaja ocorreguent al partit, i la setmana que ve podreu conèixer a aquesta mateixa web tots els resultats, accedint a l’apartat que vos mencionem. Si voleu donar els vostres ànims a l’equip, no dubteu en comentar tant a la web com a les xarxes socials de Facebook i Twitter amb el hashtag #ATM.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *