Skip to content
Categories
Altres

Coneixem l’ equip infantil del CF Atlètic Muro

Estrella

Seguim amb les novetats que vos anunciàvem, aquesta temporada que ens espera tindrem un equip infantil masculí, compost per xiquets nascuts entre el 2003 i el 2004. Ja en son al voltant d’ uns 19, a falta d’ algunes confirmacions.

Al capdavant d’ aquest grup es trobarà Estrella Ortiz García. Aquesta temporada Estrella serà un punt clau al club, ja que a més de ser l’ entrenadora de l’ equip infantil, també serà la preparadora física de l’ equip sènior masculí i l’ entrenadora de porters. Tot açò es possible gràcies a la seua formació com a Llicenciada en Ciències de l’ Activitat Física i l’ Esport i al seu Màster en Rendiment Esportiu i Salut per l’ Universitat Miguel Hernández d’ Elx. Cal afegir l’ experiència que Estrella te com a entrenadora de porters a les categories base del CF Atlètic Muro, a açò sumem la seua experiència com a preparadora física del CF Atlètic Muro Femení, de l’ equip de balonmano femení de Divisió d’ Honor Elche CF Mustang i de l’ equip juvenil del CB Elche.

Com a segona entrenadora estarà Irene Cots Olcina, Graduada en Ciències de l’ Activitat Física i l’ Esport per l’ Universitat d’ Alcant, aquesta ja compta amb experència al club, ja que la temporada 2015-2016 estava com a entrenadora de l’ equip aleví mixte del CF Atlètic Muro.

L’ equip es posarà mans a l’ obra i iniciarà la seua pretemporada el dia 13 de setembre. Els dies d’ entrenament seran dimarts i dijous de 16:00h a 17:30h, tant en pretemporada com durant tot l’ any. Per a qualsevol dubte consulteu l’ apartat entrenaments de la nostra web.

L’ equip encara no es troba tancat, així que animem a que qualsevol xiquet que vulga puga entrar a formar part d’ aquest club, arrimant-se al Camp Municipal La Llometa els dies d’ entrenament indicats durant la pretemporada.

Si voleu formar part d’ aquest equip podeu contactar amb Irene a través del següent telèfon: 696 02 74 70. O be, a través de l’ apartat Contacta de la web del club.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *