Skip to content
Categories
Altres

Comença la pretemporada 2013/2014

Després del paró per vacances, les xiques i l’equip de l’Atlètic Muro Femení CF es possen de nou les piles. Amb més il·lusió que mai. Ahir varen començar els entrenaments a les instal·lacions esportives. Aquestos continuaràn demà a les 20h al pavelló i el divendres a les 9h a la LLometa. Per a la setmana següent tindran el mateix horari, sumant-li el del dilluns a les 9h del matí, també a la LLometa. A partir del Setembre, els horaris seguiran sent els mateixos que a la temporada passada, i que seguirem publicant a aquesta web.

Aquesta nova temporada s’han marcat nous reptes. Nous objectius. Noves esperances. Esperances que de segur es duran a bon terme amb el suport i acompanyament de l’afició amb que es va contar fins l’últim moment l’any passat i que s’espera i dessitja tindre per a aquesta.

A més, hi hauran moltes novetats al llarg de la temporada, i de les quals vos avancem algunes. En primer lloc, vos informem de que pròximament aquesta web serà millorada estètica i funcionalment per oferir un millor servici i contingut a aquelles persones que la visiteu cada setmana. Vos mantindrem informats sobre els nous canvis.

L’altra noticia és que, des d’ara, el club ja dispossa d’un Twitter des d’on podeu participar i estar assabentats de tot el relatiu a l’equip femení de futbol de la localitat de Muro. Per aconseguir-ho, seguiu-nos a @atmurofemenicf (http://twitter.com/atmurofemenicf). Ja no teniu escusa per estar informats, a banda del Facebook, ara també a la xarxa del pardal·let 😉

Res més. Sols ens queda desitjar molta sort i ànims a les xiques del club, que de veritat s’ho mereixen.

AMUNT MURO FEMENÍ!!!