Skip to content
Categories
Altres

Calendari temporada 2013/2014

Hola a tots.

Vos comuniquem que ja està disponible a la web de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV) www.ffcv.es el calendari amb els enfrontaments per a aquesta nova temporada de lliga que, com vos varem comentar a les xarxes socials de Facebook i Twitter, començà el 13 d’Octubre de 2013, on les xiques de l’Atlètic Muto Femení es tindran que enfrontar a l’Atheltic La Vall “A”. Cal dir que, com en breu aquesta web sofrirà una renovació, hem considerat oportú que, per ara, aquestos enfrontaments sols siguen visibles des de la web de la Federació pulsant ací. Per accedir a ells, cal que seleccioneu la Temporada 2013/2014, a continuació la categoria Aficionado i, per últim, la competició 2a Regional Femenino Grupo IV. Per ara, sols consten els enfrontaments i la data, però no així l’hora. En quant estiga tot, vos ho farem saber i apareixerà a la nostra web per a que ho consulteu sense cap problema i amb completa facilitat.

Per últim, cal destacar que l’horari dels entrenaments per als divendres ha sofrit un canvi i, en ves de començar a les 18h, ho farà a les 18:30h. L’hora de finalització seguirà sent a les 20h.

I res més. No dubteu en seguir informats de les últimes novetats respecte a aquest equip i aquest club, que constantment vos anirem oferint a través d’aquesta web i de les xarxes de Facebook i Twitter.

Moltes gràcies, una vegada més, per estar ahí. Seguirem informant-vos…