Skip to content
Categories
Cròniques FEMENÍ

Victòria per la mínima

L’ Atlètic Muro s’imposava al CD La Canal per 2-1.

El partit començava i no tardaria en posar-se costera amunt, com ve passant en jornades anteriors les rivals s’avançaren al marcador, al minut 6 després d’un remat a la treta de una falta. L’ equip murer disposà de moltes ocasions per marcar, però les rematades a porteria no eren bones. Per fi en el minut 26 Yessi, després d’una treta de falta llunyana d’ Irene, aprofitava un mal rebuig de la portera per fer l’ empat a 1 i el seu primer gol amb l’ equip.

A les acaballes del partit, quan faltaven 5 minuts, va haver una xicoteta baralla entre una jugadora de La Canal i Paula C. en el que les dos acabaren expulsades. En una jugadora menys cada equip i quan ja tot pareixia que anava acabar amb empat, Irene tornà a xutar una falta i seria Esther qui marcaria, en els minuts de descompte, en aprofitar un baló que li s’escapa a la portera.

At. Muro F.C.F.: Estrella, Yessi, Paula C., Maria (66’ Nayara), Esther, Mariola (67’ Iris), Irene, Sara (57’ Raquel), Laura (80’ Inés), Isabel (85’ Andrea), Paula N.