Skip to content
Categories
Cròniques FEMENÍ

Victòria per 1 – 2 davant el Real de Gandia

Partit molt dur el jugat en el Camp Municipal “Juan Peirò”.

El partit començava amb ocasions per a les locals, que els pals rebutjaven. Minuts després les mureres s’imposaven amb el seu joc, marcant el 0-1 al minut 20 dels peus de Cris, després d’una jugada col·lectiva i una bona passada de Claudia. Fins el descans l’Atlètic seguia disposant d’ocasions clares, destacant una jugada individual de Claudia per banda dreta penetrant fins la línea de fons, la qual no acabà en gol.

Seria al minut 33 de la primera part quan l’equip de la Safor empataria el partit, després d’un penal comés per Estrella a una jugadora rival que es quedava sola davant la porteria.

Ja acabant-se el primer temps, al minut 45, de nou Cris rebia un baló dins l’àrea i definiria amb el peu esquerre per posar el definitiu 1-2.

La segona part semblava prometedora i així fou, amb ocasions per als dos equips, es presentaven uns 45 minuts competitius i disputats.

Seguia la lluita per mantindre la victòria en unes condicions difícils degut a la duresa d’algunes entrades i faltes no pitades, però les de Muro es feren fortes per acabar el partit aconseguint sumar els tres punts.

At. Muro F.C.F.: Estrella, Tamara, Nayara, Maria, Esther, Raquel (62’ Iris), Irene, Isabel, Claudia (69’ Laura), Cris, Paula.